Ћирилица Latinica
20.02.2019.
Политика

СНП: Тријумф младости Бара

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Поводом најаве премијера Душка Марковића да се неће градити вртић крај барске Гимназије, реаговала је и Социјалистичка народна партија (СНП).

"Данас смо свједоци побједе младости Бара и слободних грађана чији је бунт против сјече борова и уништавања гимназијских амфитеатара, тзв.кругова, била јединствена иницијатива са пуно пркоса и авангардних акција" - наводи се у саопштењу СНП-а.

Нема сумње, кажу у овој партији, без икакве политичке конотације, овај протест је освјежио Бар и Црну Гору и дао наду да у овом граду постоји храброст, младалачки бунт и визија града пуног солидарности и економског благостања.

"Овај закашњели чин признања грешке показује да се грађански пулс мора слушати и да се са позиција силе не може ништа добро постићи. Због тога одговорни морају сносити консеквенце" - закључују из СНП-а.

Коментари
List Crne Gore
List Crne Gore: "...bez politicke konotacije...", pa onda je htjelo biti " zdravo" da zaista se nijedna partija ne oglasava. Trebali ste ostaviti da iskazani bunt ( po mom misljenju, opravdan je) ostane zabiljezen kao upornost i istrajnost u borbi za zivot, bas mladih, a bogami i starijih Barana. Vidjelo se tu mnogo njih iz razlicitis, cak i ostro suprostavljenih, partija. Svi su bili jedno, sem umisljeno nepobjedivih. Tako da me jedino ucaurenost i ni glas, sem sile, DPS-a, upucuje da su stranke osjetile potrebu da reaguju. Po meni napravljena je steta. Od neprijatelja ne mozete nikada napraviti prijatelja, jedino demagoga, licemjera, ... No, vazno je da Bar opet pocinje da dise svojim plucima!
21.02.2019 20:13
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar