Ћирилица Latinica
04.09.2020.
Политика

Стигао "Свети Никад"

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Предсједник ОО ПзП Бар Зоран Тајић подсјетио је како је овдашња дугогодишња функционерка ДПС-а Бранка Никезић имала обичај да у жару дискусија у локалном парламенту, на тврдње да ће опозиција доћи на власт и процесуирати оне који су чинили незаконитости, одговори да ће се то десити кад буде „Свети никад”.

"Можда је искусна политичарака знала да се промјена 30-годишње власти не може десити без помоћи неког свеца, али дочекасмо и тај дан, 30.август. Да ли ће он бити проглашен за славу или за државни празник који ћемо обиљежавати, видјећемо у годинама пред нама.

Додуше, могу нам из локалног ДПС-а рећи да су и на овим изборима опет имали већину у Бару и да „Свети никад” још није дошао у Бар, али све славе су универзалног карактера и вјероватно ћемо сачекати још двије године до наредних избора када ће се и у преосталим општинама појавити светац и уз помоћ ослобођеног народа омогућити да Црна Гора постане ДПС фри дестинација - казао је Тајић, преноси "Дан".

Коментари
Drndoje
Drndoje: E kuku tim sektašima iz DPS-a, šta li tim avetinjama lopovskim sad prolazi sve kroz glavu. Koliko pokradenog novca i privilegija... Bježanija krenula a još ni vlada nije krenula da se formira. Baba Branka i ekipa moraju u Spuž, gotovo je sve.
05.09.2020 08:58
XXL
XXL: Drndoje ne drndaj kavez 🐒🐒 miran.
05.09.2020 09:10
hahahhahaha
hahahhahaha: A vidi ovoga, sad se javlja kad se pobijedilo. Ucestvovao je u kampanji, znacajan je doprinos dao sa svoja tri clana. A bjezi tamo, i nasao si Branki da skaces na glavu, u pobjedi se ne uznesi druze.
05.09.2020 09:44
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar