Ћирилица Latinica
25.04.2018.
Политика

Тајић и Лекић на челу ПзП-а, смјена корумпиране власти у Бару приоритет

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Након одржане изборне Скупштине Општинске организације Покрета за промјене Бар формиран је нови Општински одбор ове партије у граду под Румијом, који броји 19 чланова. 

На јучерашњој конститутивној сједници изабрано је ново руководство ОО ПзП Бар. За предсједника ОО поново је изабран Зоран Тајић, који је и до сада обављао ову функцију.

Замјеник предсједника је Александар Лекић, члан Главног одбора ПзП-а и одборник у СО Бар.

Потпредсједници су Александра Вујичић, одборница у СО Бар и предсједница Мреже жена ПзП-а у Бару, и Ивица Голубић, члан Главног одбора странке.

Предсједник Зоран Тајић се захвалио на указаном повјерењу и честитао свим новоизабраним члановима ОО ПзП-а „који су показали јаку вољу да дају свој лични допринос у овако тешким тренуцима за опозицију, имајући у виду прогон Демократског фронта, дискриминацију наших људи, бројне недемократске методе актуелног режима укључујући давање мита, злоупотребе државних институција и ресурса, као и разне врсте притиска и застрашивања наших суграђана у циљу одржавања на власти“.

Како је саопштено из ПзП-а, повећани број чланова новог Општинског одбора у односу на претходни произишао је из потребе успостављања још боље организационе структуре али и евидентног раста броја чланова Покрета за промјене у Бару. 

На сједници је било ријечи и о актуелној политичкој ситуацији и предстојећим локалним изборима. Покрет за промјене ће, кажу из ове партије, као конституент Демократског Фронта, дати значајан допринос свеукупним напорима опозиције да и у Бару дође до неопходних промјена.

"Промјена које ће значити неопходан отклон од досадашњег начина управљања општином, а којег карактеришу неодговоран однос према грађанима, непотизам и корупција, неостварена обећања по питању унапријеђења живота грађана, злоупотребе службеног положаја, као и недомаћинско газдовање са ресурсима општине.

Покрет за промјене, као дио нове власти, својим кадровским рјешењима, предано ће бити посвећен конкретном рјешавању актуелних проблема и потребама грађана, а не давању празних обећања, општим друштвеним интересима а не интересима појединаца, и својим чињењем допринијети да се обезбиједи динамичан развој општине Бар“ – стоји у саопштењу. 

Коментари
Dragan
Dragan : Izuzetno dobri i korektni ljudi. Tajicevo iskustvo mnogo znaci za PzP i DF. Vjerujem da je ovo samo privremena odluka, i da ce Tajic rado ustupiti Lekicu mjesto, i ostati da ga savjetuje u periodu promjena u Baru koji slijedi. Dosledni ste ljudi i zato volim DF i vas u PzP.
25.04.2018 14:45
Далибор
Далибор: Мало је рећи часни и добри, али би морали ДФ да удруже са Барском листом и оном листом За Општину Сутоморе. Ако мисле да узму све гласове опозиције.
25.04.2018 15:10
ZA das'a
ZA das'a: Das'o, mozete se vi veljesrbi udruziti i sa bogom, ali ce Barom i CRNOM GOROM vladati DPS i MILO DJUKANOVIC, CRNOM GOROM ce vladati Crnogorci koji su i stvorili CRNU GORU.
25.04.2018 16:50
Mirko
Mirko: PA vama su svi ovi iz DF casni i posteni, a ovi drugi vam niko ne valja.
25.04.2018 16:54
Barski
Barski : Mene bi bilo sramota da nakon toliko godina gubljenja izbora partija uopšte postoji. Opozicija želi u stvari samo to i da ostane. Jer u suprotnom bi pokazali na ličnom primjeru šta se radi kad gubiš. Daš otkaz i zahvališ se glasačima.
25.04.2018 17:05
Slobo
Slobo: Mirko,za gospodina Dejana Klikovca niko ne napisa ni jednu ružnu riječ,a član je DPSa.
26.04.2018 01:59
Mirko
Mirko: E to je stvarno cudo, jedino on ispade posten i moralan, ali ja znam mnoge iz DF koji su daleko od casti i postenja, a znaju ih i mnogi gradjani Bara.
26.04.2018 14:40
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar