Ћирилица Latinica
09.08.2020.
Политика

Томановићева фракција у ДПС-у огорчена на Фуштића јер је проговорио о сукобу у партији

Аутор: Редакција 25 Оставите коментар

У Барском ДПС-у се не стишава бура након смјене Милоша Фуштића са мјеста координатора те партије за Сутоморе и његовог јавног признања да је у отвореном сукобу са предсједником Општинског одбора своје партије др Дргаславом Томановићем, пише портал ИН4С.

Фуштић који је у међувремену одустао од раније најављеног напуштања партије и задржавања одборничког мандата у овдашњој Скупштини општине, подсјетимо, у вибер групи  Клуба одборника своје партије за Томановића је написао да је „јадник и несретник који сваки дан  расипа ДПС и ћера искрене и праве чланове“. Написао је и да га је Томановић „јадно и подмукло смијенио“ са мјеста партијског координатора за Сутоморе.

Након што је ИН4С објавио информацију о дешавањима унутар барског ДПС-а, реаговао је Фуштић потврђујући неслагања са Томановићем, али и наводећи да су то његове личне ствари.

Саговорник ИН4С-а из ДПС-а Бар, који припада фракцији наклоњеној предсједнику Томановићу тврди да је Фуштић јавним признањем о сукобу са локалним партијским шефом сам себе „најурио из ДПС-а“.

„То што се десило пеглање из Подгорице како бисмо приказали у јавности јединство кога нема ни у траговима, само нам је направило додатне проблеме. Преко увреда и неистина које Фуштић пласира против предсједника Томановића се неће прећи тек тако. Фуштића смо прихватили када је дошао из Мојковца као најрођенијег, фаворизовали га до неслућених висина иако са веома спорним и сумњивим потенцијалом, до мјере да смо се замјерали далеко образованијим младим Баранима, који су редовно завршили факултете на државном Универзитету са највишим оцјенама, и у року“ – каже  саговорник ИН4С-а из ДПС-а, који инсистира на анонимности.

Исти саговорник истиче да се Фуштићу помогло да нелегално сазида кућу у Сутомору.

„Спратови су се дизали преко ноћи, а он је имао своју већ разрађену оперативу за градњу. Грађевински инспектор Драган Зејак поднио је више пријава против Фуштића због дивље градње, али му је партија помогла да се то заташка. И у суду постоји документација о томе, о чему бисте могли много да пишете независно од овога, уколико желите. Нејасно је зашто је Фуштић изашао у јавност потврђујући сукоб са предсједником Томановићем кад добро зна да уочи тако важних избора као што су ови заказани за 30.август он није кадар да координира партијском филијалом у Сутомору“ – наводи саговорник ИН4С-а из владајуће партије.

Саговорник портала ИН4С каже како Барани знају да је др Томановић један од најугледнијих њихових суграђана, те да би било каква полемика предсједника барског ДПС-а са Фуштићем у јавности, у најмању руку била непристојна.

„Било би добро да престане са појашњењима и демантијима док још није прекасно. Имало би се тек шта рећи о њему,  али то не иде никоме из наше партије за сада у прилог“ – закључује саговорник ИН4С-а.

(ИН4С)

Коментари
Mojkovčanin
Mojkovčanin: Može Tomanovićeva ekipa da palamudi do mile volje. Zato što je sujetan i što za Mojkovčane intimno priča kako su seljačine i glupsani, njega (Tomanovića) nema na poslaničkoj listi, već je Mojkovčanin Duško Marković odlučio da budu Srzentić, Spičanovićka, Purlija... Jasno je da je prezreo Tomanovića,a Fuštić ako bude pravde treba da preuzme da vodi Opštinski odbor u Bar.Ima nas još Mojkovčana u Bar koji ćemo stati na svako crtu i Tomanoviću i svakome.
09.08.2020 08:02
Barska plovidba
Barska plovidba: Kakav nemoral, kakvo licemjerje! Taj Fuštić je za "Dan" dao izjavu 16. marta o divljim graditeljima, o divljim objektima, protiv gradjevinskih inspektora pricao, navodio kako je budzet opstine Bar ostecen preko 3 miliona evra zbog divlje gradnje a on prednjacio sa divljom gradnjom. I sad ga prosipaju kao pepeo. Razvaljujte ga kad je licemjer i pokusava da zabasuri ono sto se o njemu zna.
09.08.2020 08:20
Sekretarijat za uređenje prostora
Sekretarijat za uređenje prostora: Znamo se Fušta ! Nije ti trebao cirkus. Tek će perje da leti narednih dana. Obećavam...
09.08.2020 08:33
Zgradic
Zgradic: Kako ga pocisti Frano ka metlom. Ajde more, ljepše ovako
09.08.2020 08:40
Kabinet
Kabinet: E da znate kako Vido Dabanović obožava Fuštića. Prosto mu oblaci ljubavi krenu kad se on pomene ili kad ga vidi
09.08.2020 09:01
Mitar
Mitar: Vi iz DPS-a sve sto ne smijete da mu recete u brk vi mu pricate iza ledja i u komentare. Obuzdajte botove, stegnite petlju pa mu izadjite na liniju. Fusticu ne popustaj, unistice tu lijepu partiju lopovsku
09.08.2020 09:07
Сава Рака Тина
Сава Рака Тина: Ах тај Зејак, ноћна мора је још некима. Тик-так,тик-так,тик-так
09.08.2020 09:43
Mjesni odbor Stari Bar
Mjesni odbor Stari Bar: Ima li mozda Cakan kakve veze sa djelovanjem Fustica? Pitam radi komsije
09.08.2020 09:56
Mile
Mile: Fustic, Zejak, Boskovic... sve starosidioci iz Bara (Kraljskih).
09.08.2020 10:14
Topolica IV
Topolica IV: E moj Timanovicu umjesto da budeš ono sto bi trebao da budeš doktor, ti se baviš trulom dps politikom. Sprda se narod sa tobom po baru i nema čovjeka da kaže nešto dobro. Jedino božo crta priča lijepo za tebe. Raspada vam se barski dps. Dok jr baba branka vodila proci i nekako je držala sve pod konac. Mnogo vaših članova uključujući i mene je već prešlo kod cakana i u SD. SD uzima bar ovaj put.
09.08.2020 12:21
Интеграл
Интеграл: Како вас није срамота да хвалите ДПС.Па то је морална каљуга.Тамо нема часног и поштеног човјека.Како може бити частан неко ко е дио незапамћене мафије и олоши какве није било у историји ове нмучене и несретне земље.Томановић који узима новац за операције.Питајте га гдје проводи годишње одморе.Срам и стид вас било.Уништили сте све оно што је било часно и поштено у овој земљи.
09.08.2020 14:37
Za. Topolicu 4
Za. Topolicu 4: Jesi li se opjanio kakav crni SD Mico ispusena lula i njegovi poltroncici oni bi mozda mogli biti prvi jedino na Vir i to im bi bio vrh. Ti mora da si neka vazna karika bio u DPS i cim si ga napustio raspad sistema a muci bidonu jedan ne avetaj.
09.08.2020 16:12
Andrija
Andrija: Fuštić je za sve njih ljudska gromada, dobili informacije od anonimnog izvora, to vam govori o istinitosti informacija.
09.08.2020 17:06
za integrala
za integrala: Koliiko neki mogu da lupetaju,a ostanu zivi.Cujes li ti sebe,ko ti daje za pravo da vrijedjas i poistovjecujes ljude?
09.08.2020 17:28
AURORA
AURORA: A dje name je Zarija??? Opet se aktivirao politicki. Zbog licnih interest😂😂😂.
09.08.2020 18:05
За за интеграла
За за интеграла: Несретниче видиш ли што је тај људски талог учинио од ове лијепе земље.Све фабрике су уништене а они не знају што имају.Све су опљачкали,није остало ништа.И сад треба имати разумјевања за оне који их подржавају.Мораш под хитно провјерити диоптрију.Но ја сам сигуран да си и ти дио те каљуге.Покриј се ушима и у карантин хитно.
09.08.2020 23:37
Barski
Barski: Dps bi doveo i Madjara konduktera sagradili mu kucu i stavili za direktora samo ako bi im bio potrcko i poltron,nebitno ima li Barana skolovanog spremnog da radi i koji bi se posvetio poslu.
10.08.2020 08:08
Bajo
Bajo: Sve je ovo muljanje pred izbore... Stari stosevi potrosenih politicara ( ako se ovi mogu nazvati politicarima ) Dakle,vise smeca nije se vidjalo na jednom mjestu.
10.08.2020 16:33
Bajo
Bajo: Ima li ovbje koji starosjedioc ? Kukala nam maka sa ovim nepismenim stojserima. Tomanovicu,oko tebe sve ajkule... Bolje se vracaj u operacionu salu i skini sa k. ove bitange zamrznutih mozgiva.
11.08.2020 13:09
KONKRETNIJE
KONKRETNIJE: Pisite Vi malo o izbornoj listi i imenima koja su na njoj ispred barskog DPS ako hocete da cujete stvarni sukob. Fustic je kolateral za obracun po tom pitanju. Inace on je dozivio uspon dok je Srzentic bio predsjendik Opstine a Branka Sef patije, Pitajte njih u vezi fustica. Kako to da je Srzetnic kandidat za poslanika a nije Tomanovic. Kako da je Arsic kao najmladji i predstavnik Savjeta Maldih a nije Bozo, kako li ga vi ono zovete na ovom portalu crta ili krpa?
11.08.2020 13:39
NEENKA
NEENKA: TOMANOVICEVA FRAKCIJA JE OGORCENA NA TO STO JE SRZENTIC NA LISTI A NE ON. FUSTIC JE SMIJESAN, AL IM JE DOBAR POVOD.
11.08.2020 13:40
Igor
Igor: Tomanovicu nemate predstavu ko je zapravo drzao taj propali DPS i ko je tu zapravo tata bio i ko je naredio da te ne stave na listu i uskoro ce te mac
12.08.2020 12:33
tomo
tomo: tomanovic los covijek
12.08.2020 19:09
Dzoni
Dzoni: DRPS SMECE
16.08.2020 02:46
Barani
Barani : Dje nam je sad Bozo crta 😂🤣😂🤣 voce li crte vuce samo nemoj Bozo da nam se overis ...
01.09.2020 00:47
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
14.10.2020.
8
Владика
01.10.2020.
10
Капела
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar