Ћирилица Latinica
04.09.2018.
Политика

Тужилаштво да реагује у "случају Франовић": Уништио сва предузећа која је водио!

Аутор: Редакција 9 Оставите коментар

Зарија Франовић, партијски војник ДПС-а уништио је свако предузеће у чијој управљачкој структури се нашао захваљајући беспоговорној послушности и оданости странци, саопштили су из Општинског одбора УРА Бар.

Како су навели из ове странке, након свих предузећа у власништву државе у чијим управљачким одборима је Франовић био су остали само минуси на рачуну, као што је случај са Луком Бар.

Јуче је објелодањено да су чланови Одбора директора Луке Бар на сједници одржаној у петак саопштили су Франовићу да више не ужива њихово повјерење због нереализованог бизнис плана и нетачног полугодишњег извјештаја који ће умјесто добити од 600.000 евра, имати губитак у износу од око 50.000 евра.

"За мандата у ЖИЦГ "учио" је енглески у Лондону на рачун тог предузећа док је успио да офарба неколико тунела. Затим га је бивши градоначелник Бара Жарко Павићевић запослио са његовим сином Милошем у Општини Бар на позицији економских савјетника", наводе у барском покрету УРА.

Истичу да је за Бар трагичан 31. јул 2017.године када је Франовић именован је за извршног директора Луке Бар.

"Од најпрофитабилнијег предузећа које има стратешки значај за Бар и Црну Гору Франовић као један од најистакнутијих кадрова барског ДПС-а успио је да направи минус, вјероватно дијелећи себи и својим члановима породице и партијским колегама огромне бонусе", истичу они.

Закључују да уколико има тужилаштва у земљи треба да се одмах отвори предмет поводом овог случаја али и свих претходних "у којима је Франовић ојадио државу за бесловесне цифре новца".

Коментари
Drndoje
Drndoje: Apsana bre, odma u zatvor, bez odlaganja, i njega i Drecuna....
04.09.2018 10:11
Prsutic
Prsutic: FRanovici su starinom od Prsutica, cuvenog crnogorskog bratstva.
04.09.2018 10:14
Jole
Jole: Zarija je jedna velika splacina! Kao i citava familija lopovska! Cesto zaboravljamo sta su nam stariji govorili a za Franovice su pricali sve najgore! Da takve lopovske bagre nije bilo u Baru! Prsute su bile samo jedna od djelatnosti ove lopovske druzine...
04.09.2018 11:21
Gost
Gost: E crni Jole.On je iz časne kuće a ti si obična balega od čovjeka.Pljujem na tebe smeće i na te starije. Jole.Jovane.ovane..Ti si ništavilo ljudsko.
04.09.2018 21:58
Gost
Gost: Ufati za onu rabotu i Drecuna i Zariju. Ako ti dozvole.. Lajte jajare jer ne znate drugo. Po tome su čuveni Barani.
04.09.2018 22:01
Za gosta
Za gosta: A jesu li tebi dozvolili pa ih ovako branis a odakle si ti bogoti pa si tako vaspitan a barani kazes samo laju kad spomenes barane ubuduce odmah skoci nanoge i ne izigravaj Zarijinog advokata ako dodje stani pani znace on to bolje od tebe da se brani
05.09.2018 11:48
Jole
Jole: Ovo Zaro prsuta ostavlja komentare! Vratitr prsute i ostalo ukradeno,ako ima magacin neki da sve moze da stane...
05.09.2018 12:03
Andrija
Andrija: Ziva istina ovaj nije bio sposoban ni da vodi zeljeznicku stanicu u bar a ne luku! Sramota da su mediokriteti na vaznim funkcijama!
05.09.2018 12:16
covjek
covjek: Kada jednog dana ne bude radio Franovic, hoce li biti covjeka da mu kaze dobar dan? Ljudi moji, ima li iko ista pohvalno reci za tog covjeka, sem par poltrona...
20.09.2018 17:08
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar