Ћирилица Latinica
01.02.2018.
Политика

У наставку сједнице СО најприје о земљишту за Удружење пензионера и такси превозницима

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Сједница барског локалног парламента прекинута 27.децембра прошле године, биће настављена данас од 10 сати.

На дневном реду су предлози одлука о:  преносу права својине на грађевинском земљишту Удружењу пензионера Бара,   продаји катастарске парцеле број 64617 КО Нови Бар,  ауто-такси превозу на територији Општине  Бар,  јавном линијском превозу  путника у градском и приградском саобраћају на територији општине Бар,  критеријумима, начину и поступку расподјеле средстава невладиним организацијама, правима из социјалне и дјечје заштите...

Такође ће се расправљати о предлозима одлука о: давању сагласности на Одлуку Одбора директора ДОО “Водовод и канализација” Бар о измјенама статута тог предузећа, престанку дужности једног члана у Одбору за избор и именовања и именовању једног члана у Одбору за избор и именовања, те о информацији о раду мјесних заједница.

На дневном реду сједнице коју је заказао предсједник Скупштине општине Радомир Новаковић, налазе се и информација о стању у примарној здравственој заштити и социјалној и дјечјој заштити у Општини Бар за 2016. годину, информација о стању у предшколском, основном и средњем образовању у општини  у школској 2016 - 2017. години.

Пред одборницима се налазе и програми рада  за 2018. годину следећих предузећа: ДОО„Комуналне дјелатности“ , ДОО , „Водовод и канализација“, ЈП „Културни центар“, ДОО „Спортско-рекреативни центар Бар“, ДОО „Ловство“, ДОО „Можура“ и  Туристичке организација Бар. За последњу тачку дневног реда предвиђена је расправа и доношење одлука о предлозима Одбора за избор и именовања.

На истој сједници која је прекинута 27.децембра, гласовима владајуће већине усвојен је предлог буџета Општине Бар за 2018.годину, уз озбиљне критике опозиционих партија. Такође су усвојене о одлуке о доношењу Плана постављања привремних објеката за  2018. годину, Програм рада Скупштине општине Бар за 2018.  и Одлука о измјенама Одлуке о зарадама запослених у Општини Бар.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar