Ћирилица Latinica
05.08.2020.
Политика

Фуштић потврдио да је у сукобу са Томановићем: Тврди смо ораси ми Мојковчани

Аутор: Редакција 25 Оставите коментар

На адресу "Барског портала" стигло је реаговање Милоша Фуштића, главног пореског инспектора у Бару и одборника у Скупштини општине Бар. Он у обраћању које се односи на текст који смо пренијели под насловом "Фуштић напустио ДПС, Томановића назвао јадником и несретником који растура партију" тврди да неће напустити ДПС, не скривајући да је у сукобу са предсједником Општинског одбора партије др Драгославом Томановићем. 

Фуштић је иначе прије два дана смијењен са мјеста координатора ДПС-а за Сутоморе, што није негирао, а у вибер поруци на групи Одборничког клуба те партије за Томановића је написао да га је "јадно и подмукло смијенио, јер је он јадник и несретник који сваки дан расипа ДПС и ћера искрене и праве чланове“.

Он је у истој поруци написао и да ће задржати одборнички мандат, те да на тој функцији неће поднијети оставку, пожељевши срећу колегама и најављујући да се више неће укључивати у њихову вибер групу.


Реаговање Фуштића преносимо интегрално, без икакве редакцијске обраде...

***

Сад вам кажем свима и нећу се више укључивати у ваше неистине и лажи које покушавате пласирати јавности ЦГ. (почех саопштење као портал ИН4С само га мало измјених).
Грађани Црне Горе обраћам се вама, јер партијама које ово покушавају упаковати у неки раскол, који они прижељкују, нити ћу, нити бих одговарао.

Истина је да сам ја поменути Милош Фуштић тај који је како медији пренијеше и срцем и душом за ДПС, да сам за исти био и да ћу за исти бити и даље (на нечију велику жалост).
Био сам на локалним изборима на листи ДПС-а за одборника у Скупштини општине Бар и зато су ме препоручили резултати мога рада и мога залагања, како за напредак града Бара тако и за државу Црну Гору и изабран сам за одборника у Скупштини општине Бар.

Том избору су помогли грађани Сутомора и Бара који су гласали за листу на којој сам се и ја налазио и који су мишљења да ћу их на прави начин предстаављати, што и чиним.

Како сам изабран за одборника тако сам и дан данас, а и убудуће бити одборник ДПС-а Бар. Обавјештавам вас да и када то не будем бићу члан ДПС-а.

То да ли сам имао неке несугласнице са предсједником ДПС-а Бар, су ваљда моје личне ствари. Да ли има неких неслагања, има, али је то ваљда нормално у цивилизованом друштву гдје свако има право на своје мишљење, и у нормалним партијама као што је то ДПС којој и припадам.

То је моје виђење политике због тога вјероватно некоме и сметам, јер су јавности познате моје критике нечега што ја мислим да није добро, али грађани их виде као критике које су на мјесту и доприносе развоју града Бара, иако су те критике упућене некада и коалиционим партнерима.

То што кажете да вам је неко из барског ДПС-а рекао да сам опомињан због мог наводног приклањања СД-у и СДП-у ме је баш онако насмијало, и мене и све оне који ме познају.

Кажете да сам високо рангиран у Барском ДПС-У, па ваљда вам и сама цињеница говори да сам то заслужио својим радом и доприносом за град Бар и за Црну Гору.

Разумијем ваш циљ да желите да пред изборе неистинама прикажете неки раскол у ДПС-у али на вашу жалост он не постоји, напротив никад нијесмо били сложнији у одбрани Црне Горе.

Поносим се тиме што казете да сам из МОЈКОВЦА, јесам а познато вам је да смо ми мало тврђи ораси за ваше јефтине колаче које покушавате умјесити да би грађанима мазали очи.

Посебно ме радује чињеница да је мој МОЈКОВЧАНИН на челу листе ДПС-а на предстојећим изборима.

Колико је тачно ваше саопштење говори то што ме у мојој радној биографији смјестисте и као возача камиона у комуналном предузећу (у ком никад нисам радио), а и да сам имао амбиције за то радно мјесто нисам испуњавао услове јер немам положен вазачки испит за ту категорију возила.

На ову и на све остале ваше измишљотине и подвале рећи ћу вам само једно:

Милош Фуштић је у камиону који ће вас овај пут одвести у никад убедљивији пораз, јер тај камион иде правцем развоја и просперитета Црне Горе и на вашу жалост и срцем и душом сам у том камиону који ће и овај пут стати у одбрану државности Црне Горе, наше једине домовине.

*****

Текст на који је Фуштић реаговао можете прочитати на следећем линку:

http://barskiportal.com/lat/politika/fu%C5%A1ti%C4%87-napustio-dps-tomanovi%C4%87a-nazvano-jadnikom-i-nesretnikom-koji-rastura-partiju.php 

 

Коментари
Crmnicki je oro svaki
Crmnicki je oro svaki: E jeste orasi, u svašta se miješate. A tvrda ste vjera u pizdu materinu, od turbo četnika do podukljica koje se odriču i bratstva i plemena i Crne Gore i imena. Čuješ mu ime - Miloš, a Milogorac. Da to nije dukljansko ime ??? Aj put Mojkovca, imate tamo sad fakultet, ali da te prvo vrate u osnovnu školu da se opismeniš. Ovo što si napisao nije ni na nivou elementarno pismenog klinca iz četvrtog razloga. Nedje pročitah da imaš diplomu dipl.pravnika, pa bi valjalo da se provjeri kako si je dobio, mada to svi u Baru pričaju kako....
06.08.2020 00:58
Odbornik
Odbornik: Poslije j...... nema kajanja moj Fusticu. Il si voda il si vino. Nema ocu kaki - necu kaki. A to kakva ste celjad vi Mojkovcani nemoj nama u Bar da dokazujes. Ima časnih naravno, ali znaš i sam na kakvom si glasu ti. Imaš li jednoga jedinoga druga da je Baranin ili Spičanin pravi ?
06.08.2020 01:37
Радмило
Радмило: Ја колико видим овај ништа није демантовао, само нам је поручио другим ријечима да су Мојковчани супер класа у односу на Баране. Каква муња јадо мој. Брије бре човјек ки велики... Не дај се Инес....
06.08.2020 01:45
Dzoni
Dzoni : Bjezi jadan cus mojkovac plav rozaje gusinje ko bi normalan tamo zivio
06.08.2020 02:02
VOZI MISKO
VOZI MISKO: Zlo vrijeme doslo kad je jedan kamiondzija dogurao dotle da on drzi lekcije baranima po onoj narodnoj hrani kuce pa ce te ujede. Cus on veliki patriota pa nesto prdnjavi Bar je mali sve se zna o svakome o tebi nazalost nista lijepo i zato nemoj da prdnjavis i da nam prodajes muda za bubrege. Ako cita neko iz vrha DPSa obavezno sklonite ovog Dzakovica ali obavezno da se zna ko ga je tolko godina stitio i pomogao mu da napreduje ko da je zavrsio par fakulteta jedan neka vozi a drugi za konduktora. BOKI JAVI SE.
06.08.2020 03:22
Ana
Ana: A od koga to branite Crnu Goru kad joj uništiste sve od ekonomije do prirode i morala.Što gore radite to za izbore više ljudi kupite i sektaškom mrežom obuhvatite zato i očekuje ovaj patriJot nikad bolje rezultate izbora.Ali NE DAMO !!!
06.08.2020 03:53
Sasa
Sasa: Na veliku zalost ,za grad Bar su najzasluzniji decenijama Barani ,pa ih nema nigdje,a ti kamionom mozes za Mojkovac,zasluzni gradjanine,via.
06.08.2020 07:57
Mrsss
Mrsss: Raskol nije ne slaganje nekoga ko ima svoje misljenje, sa nekim ko je predsjenik partije. Ni u prvom textu ne vidim raskol, malo ste bombasticno nastupili sa naslovom prvog puta. Cinjenice vas bole a one su sledece,. Milos Fustic svijim radom i svojim zalaganjem iza sebe ima veliki broj glasaca naseg grada. Moramo priznati da je Milos poznat kao kriticar i kocnicar nekih nepovoljnih i ne dobrih stvari za gradjane Bara. Svi smo bili iznenadjeni kad je kritikovao sve one koji duguju poreze, a prvo prozvao svoje iz partije. I prozvao gradjevinski kriminalni lobi, koji niko drugi ne smije pomenuti. Njima i smeta, ali mi gradjani Bara znamo da cijenimo to sto Fustic radi, i znacemo da cijenimo to i na izborima. Podrska postenom politicaru. I ne slafanje sa necim nije raskol. Kamion ide dalje....
06.08.2020 08:15
Tok
Tok: Sa razaglom te Tomanovic sklonio,znas i sam! Ne pokusavaj da pariras nekom kome ne mozes ni intelaktulnuo, a ni ljudski, iza Tomanovica stoje rezultati, a koliko vidim iz ranijih prepiski,tvoj jedini uspjeh da nekom dernes kaznu!I nemoj mi se busat sa tim sto si iz Mojkovca drvosjeco, uz duzno postovanje prema ostalim Mojkovcanima!
06.08.2020 08:32
Spartanac
Spartanac: Poltronima, zelim da objasnim da je Milos za njih ljudska gromada, covjek sa petljom i svojim Ja, za razliku od ovih drugih koji iz ciklusa u ciklus, ne izlaze iz du.... doktorima. A kako je iz Mojkovca, to ih posebno grize, jer bi i oni voljeli da im je sugradjanin nosilac liste. Ne obaziri se Milose na copave, corave i celave, jer bi i oni voljeli da imaju tvoj stas, glas,ljepotu, visinu i petlju, ali im ne moze biti.
06.08.2020 08:34
Spicanin, odgovor Spartancu
Spicanin, odgovor Spartancu: A ja bih volio da imam mozak kao Fustic i kao ti Spartancu, da od svega odmorim.
06.08.2020 09:02
Kabinet
Kabinet: Mi iz kabineta bismo voljeli da imamo onakav urbani hod kao Fusta. Kad ono graciozno zakoraci, sa puno stila i elegancije, prosto se svaka zena koja zna sta je senzualnost okrene i uzdahne ,,🤣🤣🤣🤣🤣
06.08.2020 09:06
braco
braco: Ne poznajem gospodina Fustica ali sam cuo sve najbolje o njemu.Ali shvatam da se ne dopada Branki koja je najvece zlo u gradu pod Rumijom,i tu je nastao problem.Branka samo misli kako da uhlebi svoju porodicu,ostali je ne zanimaju!
06.08.2020 09:30
Mimača
Mimača: Aj ti brale u taj tvoj kamion pa nazad okle si došao !
06.08.2020 10:03
Spartanac za Spicanina
Spartanac za Spicanina: Ne hvali tebi Spicaninu samo mozga, nego i petlje. A mi Barani, posebno znamo za Spicansku "neustrasivost i hrabrost". Da Vam gorostas od Fustica kaze "bu", popadali biste od straha.
06.08.2020 11:09
Dzoni
Dzoni: DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT
06.08.2020 13:14
Za spartanca
Za spartanca: Ako slussas pjesmu od Djuranovica, znat ces sto su pravi"SPICANI". 🤫🤫🤫🤛🤛🤛💪💪💪
06.08.2020 13:30
Rada
Rada: Vasem portalu definitivno nedostaje politicke mudrosti. Ne pisite ono sto zelite vec pisanjem dodjite do zeljenog stanja. Postujuci cinjenice, i analizirajuci situaciju sire. U ovom slucaju licne i politicke interese koji su pobrkani. Upravo ovakvim posanjem vi ste izazvali Podgoricu da preplasi Fustica i da mu zaprijeti. Nije Fustic visoko rukovodeci kadar i nije on btan u ovoj prici. Vi ste dali njemu na znacaju i izazvali reakciju zastrasivanja. U igru treba da uvucete one koji donose odluke, zbog cijih odluka je Fustic ljut. Vidite i sami da se prosuo u demantiju. Ako mislite da je poenta da prospete Fustica onda nikad necete postici cilj. Znate i samo kako funkcionisu stvari. Iz fioke se zvadi fascikla i dosije i samo se procita i upozori.
06.08.2020 13:44
mojkovacki dokotrljani orasi
mojkovacki dokotrljani orasi: Spartanac , je li ovo na pomolu nak gej romansa i tucanje oraha ?
06.08.2020 14:22
Nena
Nena: E jadan je barski dps kad je Dragan Nenezic medju glevne Tomanoviceve poltrone. Gdje su casni ljudi iz dps-a, dokle vise trpjet ovo?? Ovako cete ocerati prave crnogorce i clanove dps.
06.08.2020 15:52
Za. Dzonija🐮🐮
Za. Dzonija🐮🐮: Alo bre dzoni ti si obicno🐮🐂MUUU a ti umislio da si papagaj pa ponavljas DF, DF mislis da ces napraviti neku korist 🐮🐮 jedno pa vi ste vjeciti luzeri.
06.08.2020 17:40
Dragan
Dragan: Neka ste ga smijenili u Sutomore, red je neko domaci da bude, a ne sve padobranci sa sumnjivim diplomama. Dok je Ratko Vujosevic bio svudje su nas postovali. Ovako se sprdaju samo
07.08.2020 00:19
Za. Dragana
Za. Dragana: Dragane u pravu si Ratko je neosporno dobar covjek ali za Sutomore nije nista napravio 20 godina obecavao trg trga i dalje nema ajde ti mi kazi sto je Ratko napravio za Sutomore osim za sebe benzinsku pumpu a vama prodavao maglu a vi ko mala djeca mu vjerovali i isli na proteste da se ne gradi druga pumpa samo da on nebi imao stetu. A da je htio mogao je dozta napraviti jer mu je Milo bio kum ali on je to kumstvo iskoristio samo za sebe i da se slika sa Milom a za Sutomore velika nula ajde Dragane kazi mi nesto sto ja neznam a ti znas ajde sokole da cujemo.
07.08.2020 00:55
Apel boda
Apel boda: Idi u Mojkovac ,skloni se od dr Tomanovica pa smijesno je da ti pomenes njegovo ime.Dr Tomanovic ponos grada Bara!
07.08.2020 01:53
ЈВУО
ЈВУО: Можеш мислити какав је човјек кад је био милицајац!
09.08.2020 07:51
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
14.10.2020.
8
Владика
01.10.2020.
10
Капела
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar