Ћирилица Latinica
29.08.2020.
Политика

Хиљаду разлога зашто ДПС губи изборе

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Омладина Народне коалиције "За будућност Црне Горе" извела је синоћ пред Робном кућом у Бару перформанс "1000 разлога зашто ДПС губи изборе", током које су грађани извлачили цедуљице са одговорима.

"Будућност Црне Горе је у младим људима који су часни и одани својој земљи" - поручили су из ове коалиције која је на гласачком листићу под бројем 9 на изборима заказаним за недјељу 30.августа.

Током трајања овог перформанса присталице однарођеног ДПС-а показале су и додатни разлог због чега та партија треба да оде у архиву. Наиме, они су на најпримитивнији могући начин добацивали дјевојакама из Народне коалиције "За будућност Црне Горе", чиме су јасно презентовали своје стварно лице оличено у слабости и најгорем кукавичлуку.

"То је одраз слабости али и панике одлазећег режима. Ми остајемо достојанствени и истрајни у намјери да такву Црну Гору мијењамо" - порука је омладине велике Народне коалиције "За будућност Црне Горе".

 

Коментари
Danilo
Danilo: Kolona auta DPS majmunčića juče je izgledala kao posmrtna povorka. Sahranjujemo im u nedjelju zlikovačku i lopovsku partiju, pa nije ni čudo.
29.08.2020 11:07
Grk
Grk: Narodski receno, pogubili ste se od Dps-a😁
29.08.2020 11:23
Za danila
Za danila : Ono sto za druge kazes to je tvoja "slika" u ogledalu🐒🐵🐒🐵🐒jedan👌👌👌
29.08.2020 12:18
Prc mne
Prc mne: O dudukljaniiiii,gotovi ste bravi prodati,GOTOVI boranijo!
29.08.2020 22:37
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar