Ћирилица Latinica
20.05.2018.
Политика

Цакан кампању наставио у Пољу

Аутор: Редакција 8 Оставите коментар

Отварајући сусрет са грађанима у МЗ Поље носилац листе "Бирам Бар" – Радомир Новаковић Цакан је истакао да није лако преузети одговорност за велики број гласова људи који ће 27. маја заокружити листу Бирам Бар.

"Управо из поштовања према грађанима Бара и њиховом повјерењу у нашу листу, ријешили смо да водимо, за разлику од других, искључиво позитивну кампању", рекао је Новаковић и наставио : "Знали смо да грађани Бара у нама виде рјешење неких од својих проблема.

Један од тих проблема који мучи наше суграђане је проблем легализације. Ми смо сјели са експертима и урадили наш предлог цијене за легализацију. Сви остале листе га данас нападају, али нико од њих не даје своје предлоге- јер их и немају.

Ми овдје у МЗ Поље, пред грађанима Бара обећавамо – нема те власти у коју ћемо ући уколико прва тачка споразума није наш предлог за легализацију укључујући и цијене које смо навели.

То што смо ми написали су праведне цијене које грађани могу да плате. Све остало ће довести или до неуспјеха легализације или до незадовљства грађана. Са друге стране, јако је битно да се новац прикупљен од легализације троши већином у тој МЗ, а не да служи за плате запослених у општини или јавним предузећима".

Ивона Перак, кандидат за одборника листе Радомир Новаковић Цакан – Бирам Бар је рекла да је Бар град у којем жели да остане, иако не ради посао за који се школовала.

"Нас грађана Бара политичари се сјете мјесец или два пред изборе. Морају да схвате да морају да буду ту за своје комшије цијеле године као што је то радио Цакан".

Кандидат за одборника Срђан Мијовић је рекао да је Бар срећан град јер има Радомира Новаковића Цакана.

"Желим да му помогнем колико год могу- зарад бољег живота у Бару.

Питате се како му ви можете помоћи. Једноставно: изађите на изборе 27. маја и заокружите на гласачком листићу број 3 листу Радомир Новаковић Цакан – Бирам Бар".

-И МЗ Поље има исте проблеме као и други дјелови Бара – лоша инфраструктура, недостатак канализације, смеће, водовод. На све то имате и проблем ријеке Рикавац. Затим је Новаковић наставио:

"Видјели смо у кампањи од 3Д коалиције чак и неке цртане филмове како умишљају да тај проблем може да се ријеши. Можемо и ми обећати да ћемо направити Нијагарине водопаде, али као одговорни људи то нећемо да урадимо јер знамо да то није могуће. Реално је да се за 4 године могу ријешити проблеми Поља, али дајте да видимо шта можемо да урадимо одмах- па затим у првој години", нагласио је Новаковић.

Новаковић је потом упитао: "Имали сте и до сада одборнике, посланике, па чак и председнике општине из Поља. Да ли сте се икада упитали шта су они урадили за вас и за Поље".

-Ми смо другачији јер смо, за разлику од њих, навикли да живимо од свог рада. Сви људи са листе Бирам Бар, чак и ако не уђу у Скупштину на овим изборима, имају шта да раде, јер имају посао. Запамтите да су грађани ти који дају моћ политичарима својим гласовима на изборима.

Због тога ћемо ми питати грађане како да се потроше паре, шта је њима приоритет када се троше паре од будзета. Да би се то постигло ми морамо да промјенимо начин како се размишља у општини- јер општина и сви запослени у њој постоје због грађана, а не обрнуто", истакао је Новаковић .

Закључујући скуп носилац листе Бирам Бар, Радомир Новаковић Цакан је рекао: "Видите и на овом скупу да нас подржавају и млади и стари. Захваљујем се и Љутвији Шабић која је у овако позним годинама смогла снаге да додје на скуп. Због тих младих и старих грађана Бара ми се боримо.

Зато ми и кажемо да 27. маја када изађите на изборе имате двије могућности - да гласате за нас који ћемо радити за вас или да гласате за њих који ће радити за себе. Заокружите број 3 – гласајте за себе!"

Извор: "Бирам Бар"

Коментари
Cujka
Cujka: Demagozi i politicko i ljudsko dno
20.05.2018 09:48
Mirko
Mirko: Najposteniji politicar u Bar. Ne kazem da je svetac, al kakvi su nam ostali, mozda i jeste... Biram Bar ovaj put, pa kud puklo...
20.05.2018 11:59
Suljo
Suljo: Dps2
20.05.2018 13:27
Crnogorac
Crnogorac: Ipak Socijaldemokrate!!! 8!
20.05.2018 20:20
Uuuuups
Uuuuups: Ako bude imao glasova koliko mu je bilo na promociji u Polje, biće to odličan rezultat!!! HahahahahaaaaOdlična ekipa, sve dobri ljudi, ali veeelika demagogija.Bolje da ništa ne promovišete i ne pričate u vezi politike, samo da popijete pićence i neformalno porazgovarate, više bi bilo glasova!Pozdrav
20.05.2018 22:31
Zarija
Zarija: Voditi pozitivnu kampanju ne zamjeriti se nikome je u stvari strah i stid. Imso si kad makar jednu odluku ili imdnivanje da odbijes i neglasas za DPS. Ali nisi. Ti nudis rijesenja za polje. Koja? Legalizacija gi je fora da bi uzeo pare? Pa ti Imad nekegalan objekat na placu dje si preselio firmu. Pozitivna kampanja??? Ne smijes da zucnes ili kritikujes bilo koga.
21.05.2018 15:42
Posmatrač iz prikrajka
Posmatrač iz prikrajka: Ajoooj kakvo uzbuđenje u redovima DF na svaki tekst o Cakanu...
21.05.2018 19:49
Branka Orleanka
Branka Orleanka: Vise nagon za povracanjebi gadjdnje nego uzbudjenje. Biram Bar je parodija gora od Srecka Sojica. Evo Sajo Kovacevic za glavnog administratora, irina direktor luke, ota direktor barske plovidbe, amir direktor Tv Bar, cakan direktor azila za pse. Stvarno mi je muka sada odoh
23.05.2018 00:06
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar