Ћирилица Latinica
04.05.2018.
Политика

Цакан на трибини у МЗ Шушањ: У ово сам ушао да бисмо остварили побједу

Аутор: Редакција 9 Оставите коментар

Листа "Радомир Новаковић Цакан – Бирам Бар" наставила је серију сусрета и разговора са грађанима у Бару. Овога пута са становницима МЗ Шушањ.


У хотелу “МД” на јучерашњем скупу ове листе, како тврде у саопштењу, присутно је било око 100 грађана.

На трибини су, поред носиоца листе Радомира Новаковића Цакана, учествовали кандидати за одборнике са листе Бирам Бар из Шушања: Владимир Лекић, Тијана Ристовић, Милија Шћепановић, Соња Симоновска, Јелена Срзентић, Милица Станишић Вуковић, Маја Чакаловић и Дејан Решетар.

Представљајући се и захваљујући на посјети Соња Симоновска је рекла: "Иза мене стоје резултати, а данас испред мене стоји Цакан. Зато сам изабрала Бирам Бар."

Отварајући трибину, носилац листе Бирам Бар – Радомир Новаковић Цакан је рекао: "Тим ми је одувијек био на првом мјесту. Али, као бивши спортиста, ушао сам у ово са жељом не да учествујемо већ да побједимо. Мислим да су многи од вас који сте дошли овдје препознали побједнички менталитет ове групе људи."

Новаковић је затим истакао: "Не желимо да држимо говоре као сви други. Желимо да чујемо који су ваши проблеми и шта треба да урадимо у првих годину дана послије избора. Не желим о томе шта ће бити за 4 године. Послије годину дана ћемо поново доћи пред вас и питати вас да ли сте задовољни нашим радом. Уколико нисте – ми ћемо одступити. Нисмо се родили у фотељи."

Сваки дио града има своје проблеме, рекао је Новаковић и додао да су ти проблеми углавном повезани са водоснадбјевањем, одвозом смећа, канализацијом, путном инфраструктуром. Бирам Бар је дио рјешења- а не дио проблема.

"Борићу се да послове набавке које расписује општина Бар добију фирме из Бара. Тако паре од грађана Бара остају у нашем граду, а и добићемо нова радна мјеста", рекао је Новаковић. "Да се тако може ми доказујемо и кроз нашу кампању. Билборди, лифлети, мајице, упитници, ТВ рекламе - све што се ради у овој кампањи ради се у овом граду. Тиме ми из Бирам Бар пунимо буџет свог града, а не неких других."

Једно од најчешћих питања је било питање легализације објеката. "Желимо да разговарамо о легализацији и која је цијена прихватљива за грађане, а не за општину. Морамо да омогућимо свима да легализују своју имовину по цијени коју могу да плате, а то сигурно није ова цијена која сада полузванично кружи градом", подвукао је Новаковић.

"Управо због тога је екипа стручњака из Бирам Бар направила свој предлог са цијенама легализације. Он је потпуно другачији од свих предлога које смо до сада видјели у Црној Гори. Ви сте у Шушању имали прилику да га први видите, али ускоро са њим излазимо пред све грађане Бара."

Грађани су изнијели неколико предлога, а међу њима и да се направи рибарска пијаца у Бару, да се направи Парк пријатељства, да се више укључе НВО организације у рад скупштине, да се повећа одговорност мјесних заједница и да се оне више укључе у рад Скупштине општине али и извршне власти.

“Скуп је трајао преко 2 сата, а нови сусрет је договорен послије избора 27. маја” – стоји у саопштењу листе “Радомир Новаковић Цакан – Бирам Бар”

Коментари
Bato carinik
Bato carinik: Jos kad bi mi neko rekao sta istinito vidi u ovom prevarantu Cakanu koju je za novac i funkciju prodao cijelu opoziciju, bio bih sretan. Kukavicje jaje DPS-a i policije, eto to je ucijenjeni Cakan. Sramotno je sto se nakon izdaje uopste kandiduje.
04.05.2018 16:46
Patke
Patke: Bez obrazovanja, bez ikakve ideje. Seljak.
04.05.2018 17:29
Šušanj
Šušanj: Bato, patke, samo vi glasajte te svoje , izgleda da vam je dobro sa njima. Barani će da glasaju za Bar i Cakana.
04.05.2018 18:27
Edo Šišmakov
Edo Šišmakov: Cakan je jedan gospodin bez njega name vlasti u Baru. Srecno !
04.05.2018 18:58
Samo vas gledam
Samo vas gledam: Žalosno je što od ovoliko partija i listi čovjek nema za koga da glasa... Cakan, dps-sd, sdp, df-snp pa sve prevarant docprevaranta, kad vidim koga su sve stavili na liste nije mi dobro , pola njih je nepismeno, reketaši, lopovi...
04.05.2018 19:52
za patke
za patke: nenapisa kolko si skolovan ako jesi sto se nekandidujes nego palamudis a krijes se iza laznog profila daj ime prezime obrazovanje i sto je najvaznije da cujemo te genijalne ideje CAKAN ZA MNOGE POJAM STO BI DAO DA SI NA MOM MJESTU DA TE MRZE A DATI SE DIVE IDEMOOOOOO
04.05.2018 20:19
Odg za patke
Odg za patke: Vidi se da si i ti nepismen kao i ovaj sto vas kupuje za jedne patike.
04.05.2018 22:50
Suan
Suan : Neće ga ni Zagi Bolt glasat.P.S.Dotakli smo dno.
04.05.2018 22:53
Лауфер
Лауфер: Цакан и ако узме мандат, мјењаће га са ДПС ом за предсједничко мјесто, ако им тај његов мандат буде потребан, ако не нико га неће ни виђети више но смрдљив сир. Имаче данас је Србин сјутра је са Вехабијама, прекосјутра је грађанин, ни воно ни вода, превара и ДПС играч!
05.05.2018 11:00
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar