Ћирилица Latinica
09.05.2018.
Политика

Цакан обећао: Створићемо боље услове за бављење бизнисом и отворити нова радна мјеста

Аутор: Редакција 17 Оставите коментар

У Сали Дворца краља Николе синоћ је одржана трибина листе “Радомир Новаковић Цакан – Бирам Бар”.
Тим поводом из ове групе грађана издато је саопштење за медије које преносимо.

******************************************

Отварајући скуп, носилац листе Радомир Новаковић Цакан је рекао како ова листа није ни партијска, али ни грађанска, није црногорска, нити српска, нити бошњачка, албанска листа, нити је муслиманска.

Ово је листа пријатеља који воле свој град и који су се ујединили око исте идеје под именом Бирам Бар.

Новаковић је затим нагласио: "Ми сваким даном показујемо да се разликујемо од других. Наша кампања је позитивна и базирана на рјешењима проблема, а не њиховом пуком набрајању. Рјешења су јасна, конкретна, са чврстим роковима!

Иза тих рјешења ми стојимо својим именом и презименом и не кријемо се иза лидера или странке.

Говорећи о томе по чему се листа Радомир Новаковић Цакан- Бирам Бар разликује од других, он је подвукао: Лако је набројати проблеме у Бару. То могу све листе које учествују на овим изборима. Оно што нас разликује од других – то је да ми нудимо рјешења. Јасна, конкретна, са чврстим роковима! Иза тих рјешења ми чврсто стојимо".

Подсјећамо да је предлог рјешења проблема легализације који је прије неки дан изнела ова листа узбуркао не само барску већ и црногорску јавност. И вечерас је поновољено: "легализација мора бити праведна, а цијена мора бити реална”. Уколико је цијена нереална – сам поступак легализације неће бити спроведен и опет ће се стати на пола пута".

Из листе Бирам Бар наглашавају како на њиховој листи има доста бивших спортиста, тако да ће они ових дана изнијети и предлог како ријешити проблеме високих чланарина за дјецу која се баве спортом.

Осврћући се на економску ситуацију у општини Бар, Новаковић је рекао: "Ми знамо, јер на нашој листи има доста привредника, како побољшати услове за бављење бизнисом, а самим тим и обезбиједити нова радна мјеста".

Нова радна мјеста значе мањи одлазак младих из града, али, кроз повраћај пореза, и боље асфалтиране улице, љепше фасаде, сређене школе, обданишта и вртиће.

Бар, уколико жели да буде туристичко мјесто, мора да ријеши проблем водоснадбијевања и канализације.

На крају, посебно је истакнуто да је Бару и Баранима доста обећања, већ да су им потребна рјешења. Зато се, веле, на њиховој листи налазе нека од имена која су изненађење за све јер до сада ни на један начин нису били укључени у политички живот.

Међу њима има вајара, редитеља, новинара, привредника, адвоката, али и радника, студената и пензионера.

На трибини су поред носиоца листе Радомира Новаковића Цакана учествовали и кандидати за одборнике листе Бирам Бар са Тополице: мр Ирина Дабовић, Александар Оташевић, Гордана Раткнић, Љубомир Вукославчевиц, Амир Арабеловић, Александар Маџар, Владимир Драговић, Срђан Мијовић, Зилха Којић и Марина Ковачевић.

Из листе “Радомир Новаковић Цакан – Бирам Бар” најављују и следећи сусрет са грађанима за 10 мај у Сутомору.

Коментари
Gojko
Gojko: Lista poltrona i prodatih dusa. Nista casno nema ni na listi ni kod onih koji razmiljaju da glasaju ove prevarante i kamatase.
09.05.2018 01:47
za gojka
za gojka: a viđi bogoti, pošto si svevideći, moš li dobačit do petka, da nam rečeš kakvo će vrijeme da bude e bismo na pecanje da idemo? a na udicu tebe, jer bolje zamjene za crva nema garant.
09.05.2018 02:37
Boća
Boća: preporučujem onim ljudima koji zaista misle da glasaju za Cakana da ne komplikuju nego da zaokruze broj 4 DPS, jer Cakan je ionako nas, to u Baru nije tajna. DPS za uspjesan nastavak razvoja Bara po mjeri covjeka !!!
09.05.2018 02:47
conte
conte: Sve u svenu, TUZNO,,, On se preko ovih ljudi. gdje vidim i neke casne i postene .bori da udje u skupstinu i bude dio vlasti sa DPS-OM...Rai svoje fotelje,,,Samo mi nije jasan ovaj Otasevic, On je proso ulicu i moro bi da zna da je ovo prevara,,Jos Srbin i opozicionar godinama,, Mada ruku na srce Cakana nije lako provaliti,,,Varaju se ovi sto ga ne znaju najbolje...Ako im ne treba slomit ce ga oni koji su ga projektovali,,,,,Ako im slucajno zasmeta,,Za sad je na nivou ATRAKCIJE...Al ko zna? , ..
09.05.2018 03:18
Demokrata
Demokrata: Jedini posteni izbor - DEMOKRATE! Bjezite ljudi od ovih iz DF-a ... otrovani su... Cakan nine cvećka, al je moralni kolos za sve njih u DF-u... pokusavaju da napakuju svima, cak i Aleksi... Neće vam proći! Razbijamo vas sve!
09.05.2018 09:19
Matija
Matija: Ako iko da glas Cakanu a da ga nije naplatio sa makar 100 evra, taj je ovca. Ako proda taj glas Cakanu, onda je bez morala. Poštenije je direktno dati glas Dps-u.
09.05.2018 10:59
Milos
Milos: Prevara kao što je bila i pozitivna.Nijedan opozicioni glas mu ne treba poći.
09.05.2018 14:16
DOMU
DOMU: koja ti rijesenja nudis i s kojim mozgom? Ti i Sajo Kovacevic tvoj kumara. Trcis da docekas gradonacelnika Novog Pazara, pa onda u Banja Luku da se bratimis, pa kod Bandica u Zagreb pa kod Marica o srpskoj prijedtonici. Opredjeli se za koju si upciju i kazi glasno i jasno. Stani iza svojih postupaka. Izgubio si sve prijatelje iz djetinjstva i skolskih dana jer se sprdaju s tobom jer te poznaju. Koje ti rijesenje ko kretno nudis? Nisi umio da sacuvas brak. Placas svakog novinara da o tebi pise neistinu. Nista ti nikome nisi dao dzabe. Nemas autoriteta da nad sekretarim kojeg si ti postavio. Nabroj mi jedan rezultat nekog sa tvoje liste
09.05.2018 14:27
Micko
Micko: Vidimo se u čitulji....
09.05.2018 23:18
reebok of knjige
reebok of knjige: kako reče cakan , ne krijemo se mi ispred partije.
10.05.2018 09:15
Crnogorac
Crnogorac: I pored svih tih obecanja moj glas ide Socijaldemokratama!!! Osmica- red, disciplina, uspjeh!!! 8!!!
10.05.2018 09:18
1918.
1918.: Да би неко дао глас Цакану мора бити већи ментални буздован од њега. Глупе ли приче и још глупље листе. Зеленаши и мајстори утаје пореза....
10.05.2018 10:16
Domu
Domu: Koja radna mjesta dje??? Tezge za buvlju pijacu ili u tresku bivsu??? Dje ces ti pokrenuti ekonomiju? Navedi jedan primjer, model bilo sto???
10.05.2018 14:40
Gnusoba
Gnusoba: Bolje Cakan nego SD!
10.05.2018 16:23
Za Crnogorac
Za Crnogorac: Zaboravio si i: poltronstvo, nemoral, beskičmenjaštvo, nepotizam, podmuklost, ništačojstvo, acrnogorstvo, fukarluk...
10.05.2018 16:33
Лауфер
Лауфер: Цакан има паре, али он жели моћ, поштовање, власт, то нема и никада неће имати, чак ни у овој средини, декадентној. Истини за вољу узеће један мандат , а онда ће покушати да га "прода" ДПС -у за мјесто предсједника скупштине , јер се уживио у ту улогу. Трговаће и са опозицијом уколико она буде имала већину са њим,а ли то је мало вјероватно. Свакако глас њему , као глас Милу.П.С. Немам против њега лично ништа !
10.05.2018 19:30
Растислав
Растислав: Цакан - прави избор, бидући председник општине!
10.05.2018 23:00
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar