Ћирилица Latinica
31.07.2018.
Политика

Цакан региструје странку: Нећемо климати главом у новој власти

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Радомир Новаковић Цакан изабран је вечерас за ВД предсједника Бирам Бар на оснивачкој Скупштини ове странке.

За ВД секретара, који ће представљати странку до званичне регистрације, изабран је Љубиша Тадић, док ће документација потребна за оснивање нове странке бити предата у сриједу Министарству јавне управе.

“Завршавајући локалну кампању у Бару дао сам једно обећање да нећу промјенити број телефона и да ћу остати оно што сам и био – брат Цакан. У томе сам успио.

То обећање је зависило од мене, но да би испунили остала обећања која смо дали грађанкама и грађанима Бара морали смо да оснујемо странку. Странку су основали исти они људи који су били на нашој листи – остварени, који имају свој посао, а у све ово су ушли почетком године да би помогли свом граду да коначно крене напријед”, поручио је Новаковић.

Истакао је да ће се странка бавити Баром и њиховим обећањима.

“Бићемо дио нове власти у Бару, али нас то неће ограничити да морамо да климамо главом, хвалимо и гласамо за апсолутно све предлоге који се нађу у општини пред нама. Ми смо одговорни не само према онима који су гласали за нас већ према свим онима који желе модеран Бар који крупним корацима граби напријед. Једна од дефиниција кризе јесте и она која каже да је то у ствари нова шанса или почетак.

Неки се у временима кад задувају вјетрови кризе сакрију иза чврстог зида чекајући да она једноставно прође, а храбри и бескомпромисни разапну једра да брже заплове напријед. Убијеђен сам да ће наш град- захваљујући партији Бирам Бар у следећем периоду бити у овој другој групи”, закључио је Новаковић.

 

Коментари
Ja
Ja: Prevarantu dps-ovski
31.07.2018 12:54
Crmnica for ever
Crmnica for ever: Nikad on nije bio klimadzija, hehehe
31.07.2018 13:03
Bljak
Bljak: Sta bi od onoga,nikad necu sa Orlandicem?E prevarantu jedan ko vise normalan moze da ti vjeruje!
31.07.2018 16:44
3-B
3-B: Posle sledećih izbora nrćete postojati
31.07.2018 18:12
Aki
Aki: Dobro je ovo kad sam sebe maziva brat cakan
01.08.2018 00:20
LSCG
LSCG: JA NAPISAH GOVEDJI BRAT ALI KAKO DA TO OBJAVITE KAD VAM CAKAN DA NEKE KINESKE PATIKE DPS 20 DO 50 EURA SD ZAPOSLI DVA TRI RADNIKA I TERAJ MILE OVAKO DO BESKONACNOSTI OJ NARODE STOKO MOJA RECE KRALJ NIKOLA I BI U PRAVU STO POSTO
20.08.2018 11:23
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar