Ћирилица Latinica
14.05.2018.
Политика

Цакан у Доброј Води: Нећемо у власт по сваку цијену

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Након разговора са грађанима на трибинама у Чању, Шушању, Тополици и Сутомору, листа која ће бити на гласачком листићу у Бару под бројм 3 „Радомир Новаковић Цакан – Бирам Бар“ организовала је, како су навели из тог субјекта, изузетно посјећену трибину за суграђане са територије Добре Воде.

Преносимо саопштење издатом тим поводом из овог субјекта који ће се надметати за одборничке мандате 27.маја...

*********************************************

Домаћин скупа Ервин Перичић је отварајући скуп рекао: "Драги пријатељи и комшије, имате прилику вечерас да разговарате са човјеком који ће послије избора 27. маја повести град напријед.

Зато искористимо прилику вечерас и питајмо га о свему што нас мучи и што желите да вам помогне да ријешите у следећих годину дана".

Као гост на овом скупу се појавила и Смиљана Вукићевић која је истакла: "Жељела сам да будем уз ову листу, не као кандидат за одборника, већ као експерт који може помоћи да се проблем смећа у Доброј Води, Бару али и у цијелој Црној Гори ријеши. Уколико то не урадимо – смеће ће нас и буквално затрпати".

Поздрављајући присутне, носилац листе  Радомир Новаковић Цакан је рекао: "Ми никада нећемо бјежати од проблема, нити се сакривати од њих. Увијек ћемо храбро изаћи пред грађане и покушати да нађемо рјешење које ће њима бити прихватљиво. Тако је било и са легализацијом. Људи су нам рекли шта могу да плате и ми смо пошли од тога и пронашли рјешење. А оно је једноставно".

-Уколико у Бару има, као што кажу, 25.000 нелегално изграђених објеката и ако је њихова просјечна квадратура 120 м2 то је 3 милиона квадрата- рекао је Новаковић и наставио: "Нека је просјечна цијена легализације 10 евра по м2 град Бар ће приходовати 30 милиона евра од тог поступка. Са тим парама може много да се уради. Рецимо да очистимо Велики Пијесак али и цио Бар.

Можемо да проширимо и средимо улице у цијелом Бару. Можемо да средимо комуналије – водовод и канализацију. Можемо да освјетлимо све улице. И остаће нам пара да изградимо и затворени базен, идеју коју видимо да прихватају и друге странке у Бару. По овоме што сам вам рекао видите да Бар није сиромашна општина. Пара има само их треба знати правилно потрошити".

На ово излагање се надовезао Садо Перичић, пионир туризма у насељу Велики Пијесак који је рекао: "Ово што је листа Бирам Бар предложила нама је изузетно прихватљиво.

Многи су изгледа заборавили када су предложили цијену од преко 100 еура за легализацију да смо ми овдје сами довели и воду и канализацију и уличну расвјету и асфалт платили и још много тога".

Закључујући скуп носилац листе  Радомир Новаковић Цакан је истакао: "Нећемо бити власт по сваку цијену. Имамо програм, имамо стручњаке. Ко прихвати наш програм добро је дошао".

"Зато је пред грађанима Бара 27 маја на изборима лаган избор – могу да заокруже број 3 и изаберу нас који ће радити за њих. Или могу да заокруже њих који ће радити за себе", истакао је Новаковић.

На трибини су још учествовали и кандидати за одборнике са листе Бирам Бар: Амир Арабеловић, Бајазит Хаверић и Алем Загањор.

Коментари
3- B
3- B: Kakvi prevaranti koji zamlaćuju ovaj blesavi narod
14.05.2018 13:51
N.T.
N.T.: Za Cakana bi se moglo glasati da zivimo u normalnoj, demokratskoj drzavi. Medjutim, ako zelimo neophodne suštinske promjene mora se glasati za neku od stranaka koje neće saradnju sa Dps-om. Nema niko dilemu da je Cakan formirao stranku da bi pomogao Dps-u da i dalje opstane na vlasti a što je najtragičnije time će se dati "vjetar u jedra" opstanku Dps-a na državnom nivou. To je isti princip koji se primjenio prije nekoliko godina u H.Novom kada je lokalni tajkun Slobodan Radović Krušo spasavao Dps.
15.05.2018 08:09
RR
RR: Mislite li da je ova lista toliko značajna?
15.05.2018 13:28
Barski parapet
Barski parapet: Realne probleme treba riješiti a ne megalomanska obećanja, milioni, kamioni, kuke dobrote i ostala sprdnja. A važi. Biram Bar jedini pričaju sa ljudima i ne obećavaju ništa što nije realno ispuniti. Bravo Barani moji!
15.05.2018 16:52
3-B
3-B: Biram Bar su prevaranti
15.05.2018 17:39
Sceptic
Sceptic: Reče Cakan koji podrza Subašića pa ga odmah smijeni. Cakan u vlast po svaku cijenu i bezuslovno. Garant! I dosljedno!
15.05.2018 19:10
Adidas
Adidas: Ima li kakve akcije na patike prije izbora? I, da, i ovi i SD rade za DPS.
15.05.2018 19:22
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar