Ћирилица Latinica
17.03.2023.
Политика

Шефкет Крцић: Политика ДПС-а Бошњаке одвела у исељеништво, Мандић је прави државник!

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Истакнути професор Универзитета Црне Горе, академик и угледни интелектуалац Шефкет Крцић, позвао је Бошњаке да се не мијешају у црногорско-српске спорове које је наметнуо, како је рекао, превазиђени Ђукановићев режим.  Крцић је рекао да цијени ставове Андрије Мандића, истакавши да је предсједнички кандидат ДФ-а истински државник.

"Истински државник Мандић, говори о помирењу са становишта већинског народа. То је нови моменат у новој политичкој историји Црне Горе. Такви аргументовани ставови воде у токове праведног друштва, као критичко превладавање диктаторске ДПС политике , која је преко ретроградне тридеценијске владавине опустошила државу, а припаднике бошњачког народа маргинализовањем одвела у исељеништво. Сад их неко из тих злокобних кабина позива да дођу да гласају. Ако долазе исељеници, да гласају уз плаћу, то је њихово "право", али требају да знају, да требају динијети ЋЕФИНЕ за нас који живимо и стварамо у Црној Гори, као и за себе, јер ће нам учинити неправду подржавајући поражену дииктатуру, јер не знају право стање" - написао је професор Крцић на фејсбуку и додао:

"Зато препоручујемо грађанима да размисле о будућности.
Конкретно, Бошњацима препоручјемо, кад немају свог кандидата, да се не мијешају у црногорско- српске спорове које је наметнуо већ превазиђени Ђукановићев репресивни режим.

Управо, из тих разлога веома цијеним Мандићеве ставове о ПОМИРЕЊУ и заузимању за ПРАВЕДНО ДРУШТВО.
Овакве ставове први пут чујемо од једног државника Црне Горе од 1912. до сада 2023.

Коментари
Musliman sa veliki ,,M,,
Musliman sa veliki ,,M,,: Ko je ovaj vukodlak je li sa Ravne gore isti Kalabic vidi se da ima gene cetnika zabraniti mu da se predstavlja kao Bosnjak neka se upise kod Andrije u Front neka ga nose Djavoli.
18.03.2023 14:08
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar