Ћирилица Latinica
16.03.2021.
Политика

Шћекић поручио Кривокапићу: Доста са лажима, мржњом и уцјенама!

Аутор: Редакција 12 Оставите коментар

Најоштрије осуђујем неодмјерену, али, очигледно, дату из дубине душе, изјаву Здравка Кривокапића, у којој је на почетку поста, као вјерник изнио дозу мржње према одређеним политичким субјектима и грађанима, који их подржавају, називајући те намучене и напаћене људе “политичким ухљебима”, казао је Драгослав Шћекић, потпредсједник СНП ЦГ.

Он је казао да, очигледно господин Кривокапић не познаје тај народ, јер није осјетио њихову патњу, као што није учествовао у њиховој жртви.

Умјесто тога, додаје, сигурно би знао да су ти “ухљеби” изгладњели у борби за правду, слободу и посао, али им није могло бити, од оних, које тренутно тетоши и пред којима савија кичму.

„Дижући галаму, господин Здравко Кривокапић, показује, као његови претходници, велику осионост и гордост, али и велику слабост, заборављајући да величина није у пријетећем прсту према онима који су се борили да он ниоткуда буде ту, већ у позиву на разговор, помирење, праштање и стварање услова за рад, запошљење и боље сјутра свих грађана. Молимо Вас да нам не причате о било чијем знању, јер до сада по том питању ништа није урађено, осим способности за уцјене и отворене пријетње ,,по дубини и ширини”.

Морали бисте да знате, господине Кривокапићу, да ове побједе и рушење режима нијесу почеле од Вас, него од 2014. године и много прије, када сте Ви били у дебелој ладовини, док су неки упадали у ДПС штабове, излажући себе и своје породице на милост и немилост тадашњим власницима државе. И нисте Ви јаки нимало, јер немате резултате да би Ваша ријеч имала тежину, као што своју незахвалност према грађанима показујете потрагом кадрова у ДПС редовима, омаловажавајући поштене грађане који су Вам дали повјерење лаичким и паушалним оцјенама, о вашој величини и надполитичким моћима“, наводи се у саопштењу.

Шћекић додаје „да смо доста трпјели Ваше уцјене из само једног разлога, да се ДПС не врати на власт.“

 „Вјерујем да у том смјеру знате да је ДПС завршио са својом антидржавном политиком, којом је уништио све чега се дотакао и подијелио свој народ, уврзао примитиван рјечник и понашање. Ваш наставак те приче, увијене у друго паковање, по том истом народу, тјерају ме да Вас упоредим са оним који је своје грађане називао, ни мање ни више него ,,лудацима”. И један и други морате имати у виду да је управо тај, а не неки други народ освојио толико жељену слободу! Не прича се тако, са позиције предсједника Владе, са својим грађанима! Настављате рјечником неслоге и подјела, дискриминације, одбацивања и нападања, заборављајући на хришћанске вриједности љубави, толеранције, разговора, трпљења и жртве. Користим ову прилику да Вас јавно позовем да изнесете гдје су и када ти ,,ухљеби” нанијели штету својој држави и друштву, или окаљали свој радни и професионални статус.

Нијесте ваљда заборавили да су ДПС и СД позапошљавали све своје, и није ваљда да они који нијесу имали никакву шансу за посао у претходних 30 година, треба да чекају неку нову прилику„, наводи се у саопштењу.

Шћекић је јавно позвао Кривокапића да на било којој телевизији објасни јавности шта све има против оних, који су изнијели терет борбе за нову, праведнију Црну Гору.

„И на самом крају, добро би било да нам објасните како називате оне људе које ви запошљавате, а не препознајемо их кроз борбу за Ваша и њихова запошљења, при чему се и они налазе, истина, на неким другим политичким листама или припадају неким другим политичким партијама. Плашим се да сте и Ви, као и Ђукановић умислили да су политика и привилегије само за Вас и Ваше, дајући себи за право да се свађате са другим државама, посебно са Србијом, заборављајући чињеницу да смо сви ми мали и пролазни да би сијали сјеме раздора међу браћом и газили по вјековима и вјековној историји. Вратите се Здравко Кривокапићу“, поручио је Шћекић.

Коментари
Ђакон
Ђакон: Здравко је Јуда над Јудама, у православљу таквог издајника нема. А своју издају тако јадно демонстрира на самом почетку Великог поста. Нимало случајно, јер своју демонску суштину такви показују управо у овим данима. Прави вјерници су то препознали, а ми у Цркви одавно већ.
16.03.2021 13:44
Бокељ
Бокељ: Испаде овај Кривомозгић ка му онај несрећни рођак из СДП-а. Добро је за овога рекао прије смрти прота Момо Кривокапић. Нула!
16.03.2021 14:15
Bar_085
Bar_085: Što admin blokira komentare koji kritikuju snp i df????????? Đe je sloboda govora i demokratija... znam da ste glasilo df-a ali brate mili ka rtcg ste...
16.03.2021 15:17
Славица за Бар _085
Славица за Бар _085: Вјероватно зато што си бот ДПС-а
16.03.2021 15:20
Bar_085
Bar_085: xaaxxaxaxaxa prije će bit da df radi na komandu Vučića koji sa Milom u dogovoru od pobjede na izborima 30.8. minira novu vladu...
16.03.2021 15:23
hahahahah
hahahahah: A dobro je 085 Srbine pusti, koliko ti daje Branka i je li ti Božo šef
16.03.2021 15:23
Српски клуб
Српски клуб: Не може се живјети сад од ових који су се пробудили за вријеме литија и од 30.08 што неко написа. А до јуче имали исти циљ као и усташе милогорске. Ај прдоња кући својој то причај, ако имаш кога
16.03.2021 15:27
Za Српски клуб
Za Српски клуб: Budni smo mi brate odavno, ne mora da znači da ako ne arlaučemo sa vama kroz grad da nisamo "budni"... ne mora se biti u DF da si Srbin...
16.03.2021 16:45
Gano St Bar
Gano St Bar: Ovaj Šćekicć treba da se sabere.Vidi se da nema kućnog vasoitanja.Premijer je gospodin pravi,počeo je najnormalnije da razmišlja.Četnici ga napadaju ali mu nemogu ništa.
16.03.2021 17:06
Miljan
Miljan: Dado brat bratski!!!
17.03.2021 00:14
hahahhaha
hahahhaha: @Gano želja će te bit, evo vam četnik na čelu Elektroprivrede, najjače firme u CG.
17.03.2021 00:28
XYZ
XYZ: Ovaj zaluđeni narod zaboravlja onu izreku : "Sjaši Kurta da uzjaše Mirta." Šta je donijela ova smjena vlasti u prvih 100 dana?Ništa...revanšizam i po horizontali i po vertikali,postavljanje "kadrova" po političkoj pripadnosti a nikako po stručnosti (obećali ekspertsku vladu!!!???),a vas smrtnike ostavljaju popovima da o vama "brinu" i vodaju po litijama kao stado ovaca. Tražili ste...trpite!
19.03.2021 08:46
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar