Ћирилица Latinica
08.05.2018.
Политика

Шћепановић ("Бирам Бар"): Културом да се баве професионалци

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Листа "Радомир Новаковић Цакан – Бирам Бар" представила је свог одборничког кандидата Милију Шћепановића,  наводећи у саопштењу да је сигурна да су баш кандидати те групе грађана "нешто што заслужује пажњу грађана Бара".

Из ове листе достављено нам је саопштење слећег садржаја:

Милија Шћепановић, рођен у Бару, Шушањанин. Основну и средњу школу завршио у Бару. У Београду дипломира филмску и ТВ режију у класи проф. Слободана Шијана. Аутор је више краткометражних играних и документарних филмова, позоришних представа, радио драма и телевизијских емисија свих формата.

Радио је као помоћник режије на дугометражним филмовима најзначајнијих југословенских аутора: Слободана Шијана, Срђана Драгојевића, Милоша Радивојевића итд.

О свом учешћу на листи Милија Шћепановић каже: БИРАМ БАР јер желим много више културних дешавања у граду. Желим биоскоп који ради преко зиме, желим концерте на отвореном, желим позориште. Желим мултифункционални амфитеатар у Шушању, желим Стари Бар као ликовну колонију препуну сликарских атељеа.

Желим да се први филмски студио у Црној Гори изгради баш у мом граду. Желим да се културом баве искључиво културни радници. Желим да Баранима донесемо културу “на ноге”!

Коментари
Tibor- Barska riznica
Tibor- Barska riznica: Moj Milija, iz dobre si kuce, ali da ti je pokojni otac ziv odrekao bi se kad bi vidio ko te predvodi. Ti si obrazovan momak, ne treba ti da budes dekor neobrazovanim buzdovanima koji su se obogatili zna se kako i htjeli bi da zastite kroz osvajanje vlasti nelegalno steceni kapital.
09.05.2018 01:18
Pribor - Barska udica
Pribor - Barska udica: Kao neko ko piše to što piše, da navodno poznaje roditelja ovog momka, trebao bi da imaš makar osnovne kulture i da poštuješ njegov izbor a ne da namećeš svoj uz insinuacije bez argumenta kako je ko stvorio to što ima! Mora da te boli što tebe Cakan nije zvao da "izigravaš dekor"? Možda i jeste, al ti ponudio da budeš otirač, jer sa ovakvim komentarima možeš samo to i biti, Tibore pribore moj ...
09.05.2018 02:35
Tibor - Barska riznica
Tibor - Barska riznica: Moj Pribore, moja muko, za tobom bih sad zakuk'o. Otkud ti moj Pribore ? Koliko sendvica si dobio od buzdovana da komentarises ?
10.05.2018 22:41
kkk
kkk: Milija Scepanovic jeste rodjen u Baru, ali nije Baranin, niti mediteranac, samo prezime mu kazuje odakle je, uz svo postovanje.
11.05.2018 14:58
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar