Ћирилица Latinica
24.02.2021.
Политика

Ђељошај јачи од државе: Чекам Дритана и Здравка, ни метка се не плашим!

Аутор: Редакција 10 Оставите коментар

Подгоричко Основно државно тужилаштво испитаће да ли је предсједник Општине Тузи, Ник Ђељошај, изјавом да неће поштовати мјере за сузбијање коронавируса, починио кривично дјело позивање на отпор.

 „На улазу у Тузи биће постављени комунални полицајци који никоме неће дозволити улаз у ту општину и нећемо дозволити да се наши локали затварају како је то наумила власт“, изјавио је за „Борбу“, предсједник најмлађе црногорске општине.

Он је поновио да неће испоштовати препоруку Института за јавно здравље по којој је и у Тузима забрањен рад угоститељских објеката. Најновију одлуку оцјенио је скандалозном, јер, како је казао, директно угрожава интересе свих грађана Тузи.

„Ово је политичка одмазда Владе Црне Горе према општини Тузи. Ово је скадалозна одлука коју ми нећемо испоштовати јер није донешена у консултацијама са нама, а односи се директно на нас. Па нека дође премијер Здравко Кривокапић и Влада да нас натјера на поштовање ових мјера“, казао је између осталог Ђељошај.

Он сматра да је једина исправна одлука у новонасталој ситуацији искључиво забрана међуградског превоза.

„По налогу замјеника руководиоца Николе Боричића, у Основном државном тужилаштву у Подгорици је формиран кривични предмет поводом изјаве предсједника Општине Тузи Ника Ђељошаја, ради утврђивања постајања основа сумње да је учињено кривично дјело позивање на отпор или друго за које се гони по службеној дужности. Предмет је додијељен у рад дежурном државном тужиоцу“, саопштио је државни тужилац и портпарол Вукас Радоњић, пренијеле су „Вијести“.

Ђељошај је на ову одлуку, одговорио да су га “баш уплашили“.

“Општина Тузи је у првој групи и зеленој зони, одлука Владе је политичка и освета према општини Тузи због истицања заставе Косова и Албаније на згради општине прије пар дана”, навео је он на Фејсбук мрежи.

Како је додао, налогодоваци су Здравко Кривокапић и Дритан Абазовић.

“Све можете да урадите, и метак у нас, али уплашити и зауставити да се боримо против дискриминације нећете моћи. А Дритана једва чекам да сретнем! П.С. Убрзо ћу саопштити одлуку о радном времену угоститељских објеката за сјутра”, поручио је Ђељошај.

 

www.in4s.net 

Коментари
✌️✌️✌️✌️✌️
✌️✌️✌️✌️✌️: Bravo!!! Ovako treba protiv ove"nakaradne"politike!!! Toooo Djeljosaj, pokazi 🇲🇪kako se to radi!!! 👌👌👌
24.02.2021 23:22
Makron
Makron: Posteno od njega,postovali su mjere, zakljucali Tuzi prosle godine,disciplinovaniji su bili od svih nas! Sada je u zelenoj zoni, treba realan biti!
24.02.2021 23:24
Dzoni
Dzoni: Tebe u aps sipraru
24.02.2021 23:24
rolls royce
rolls royce: Kad su litijama rušili Mila, nije smetala korona.Sada bi krivično gonili Đelošaja, optuživši ga za otpor i nepoštovanje mjera koje se nisu poštovale dok su đogirali ulicama.
25.02.2021 00:06
ibro
ibro: zajeban ovaj malji ali dritan ce ga umiriti ka ljora
25.02.2021 07:05
Mitar
Mitar: Savij glavudzu olosu ima da postujes sveee
25.02.2021 11:30
Dino za Rollsa
Dino za Rollsa: Kad je Krapovic,kao,zatvorio ulicu u Bd,Katnic ga je odma procesuirao. A oce li ovog sto poziva na ustanak? Kako si nerealan uvijek bio
25.02.2021 16:27
SRECA
SRECA: KAKO ne Djeljosaju HOCES DRZAVU U DRZAVI. E NECE MOCI OVO JE CRNA GORA!!!
25.02.2021 16:32
rolls royce
rolls royce: Za Dina:Ja nerealan!?Previše si se uživio u travesticiju!Budi ono što jesi.
25.02.2021 20:57
Saša Đurišić
Saša Đurišić: Gospodine Đeljošaj,Vas treba pod hitno zatvoriti na 72 sata da se malo ohladite .P.S fukaro jedna , brukaš dobre ljude Albance i sve Tuzane
27.02.2021 04:05
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar