Ћирилица Latinica
29.12.2019.
Политика

Јазива клетва Црногораца са КиМ: Душко и Мило, све вам проклето било!

Аутор: Редакција 10 Оставите коментар

Црногорска заједница са Косова и Метохије са гнушањем и огорчењем је примила информацију да је издајнички, антицрногорски режим Мила Ђукановића до те мјере отишао далеко у издаји и светогрђу да је донио закон о отимању имовине цркви која је створила Црну Гору и дала јој име.

Ово се наводи у заједничком саопштењу Црногорске либеране странке Косова (ЦЛС) и Удружења косовских Црногораца "Матица", које потписују челни људи ова два субјекта - Радоман Додеровић и Бобан Филиповић.

Двије најмасовније црногорске организације у јужној покрајини наводе и да "нико не зна тако добро као косовско-метохијски Црногорци да је наш народ одувијек био најсвјетлији изданак српског народа и најоданији дио тог народа својој Светој Српској православној цркви, српским Немањићима, Балшићима, Црнојевићима и Петровићима."

Одрицањем од својих очева, своје браће и гробова својих предака и њихове цркве, и ударањем у темеље Црне Горе и њене суштине, истичу Додеровић и Филиповић, Мило Ђукановић, Душко Марковић и њихове марионете стоје са високо уздигнутим црним барјаком над нашом јуначком постојбином, коју су претходно приватизовали и огадили свим часним Црногорцима.

"Са жељом да се у сусрет Божићу Црна Гора поново роди, и да васкрсне она сојска и чојска земља наших предака, одавде, из Косова Поља, ми малобројни и још увијек од стране душмана Црне Горе непротјерани Црногорци, имамо само једну поруку за црногорског премијера и предсједника: Душко и Мило, све вам проклето било !" - закључује се у саопштењу највеће црногорске партије са Косова и Метохије и тамошњег кровног црногорског Удружења.

Коментари
Nikolic kruna
Nikolic kruna : Sram vas bilo radili smo za vas ,a vi sada tako pokvareno da radite ono sto smo mi izgradili!
29.12.2019 18:24
Duka
Duka: Ajde ne prdnjavite samo majka moze da prokle svoje dijete koje je u utrobi nosila 9 mjeseci a ne vi golomudovici nekoga da proklete. Uhvatite i Mila i Duska za mirasa.
29.12.2019 19:05
Danilo Cetinjski
Danilo Cetinjski: Danas su ta govna DPS-ovska sa pravoslavnim prezimenima izopštena iz Crkve, neka sad vide kako će im đeci biti. Prokleti su već.
29.12.2019 19:51
ratac
ratac: Milu i svijama nama mozete samo "Pljunuti pod prozor"Crna Gora je Crnogorska .
29.12.2019 22:43
Баранин
Баранин: Проклет био, Ђукановић Мило, издајниче свог србског народа, хулитељу Свете Србске Цркве, рушитељу Вјере у Господа! Проклет био мрски потурице, што се свога одричеш племена, Светог Саве, Његоша и Вука, славног Тесле, Марка Миљанова!... Проклет био рђо од човјека, што не имаш части, ни образа, што се светог одричеш Косова, Обилића и Царева Лаза! Проклет био горди безумниче, убила те клетва Лазарева, не имао рода, ни порода, проклет био док ти је кољена! Губо људска, сјеме Каиново, црн ти образ био до вијека, подли створе, морална наказо, на звијер личиш, а не на човјека! Копилане Броза и Ђиласа, одпадниче од Бога и људи, стићи ће те заслужена казна од витешког Србскога Народа! Судиће ти пјесма са гусала, са Острога Свети Василије, судиће ти часна Црна Гора, Царски Престо Небеске Србије! 2019. лета Господњег Војвода Батрић
30.12.2019 01:46
rolls royce
rolls royce: Ma kog ste vi to izopštili iz crkve?Crnogorci imaju svoju pravoslavnu crkvu, svoju državu, svoju naciju, a vi Rašani, ako vam nije dobro u Duklji, bežite na istok u svoj pašaluk.
30.12.2019 19:40
Миларако
Миларако: Роллс: ћут посрана ротурицо.
31.12.2019 17:55
za baranina
za baranina: Kunes Mila"ne imao roda i poroda"??? Budalo pa on ima divnoga sina Blaza sto je Dika i mamina i tatina Maza.Vazda Milo dragi nam Gazda.!!!
31.12.2019 20:32
Трагикомедија
Трагикомедија: @rolls royce Да си верник разумео би шта то значи... Речено је "по делима ћете их познати". Мираш рашчињен због блудног живота са девојкама и још које чега, остали свештеници ЦПЦ због крађе и сл. Најјача фора је што мислите да сте Црногорци а поједини распопи у ЦПЦ Срби из Србије рашчињени због крађе. А подршку ЦПЦ дају из НОР а они који су најбруталније убили преко 90% свештенства у ЦГ. Земљо отвори се... Ко има неких моралних вредности и коме ДПС није испрао мозак и улио мржњу према браћи знаће уз кога ће стати...
07.01.2020 23:55
горан
горан: Uhvatite i Mila i Duska za Мirasa. Тако је!
10.01.2020 10:51
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar