Ћирилица Latinica
28.12.2018.
Политика

Љубенко (СНП): Консолидујемо странку, изборићемо се за бољу Црну Гору

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

"Урадили смо доста на консолидацији наше партије и у Бару и у Црној Гори. Очекујемо појачане активности и у новој години и не сумњам да ћемо бити кадри да се суочимо са свим озбиљним изазовима који су пред нама" казао је синоћ Рајко Љубенко, потпредсједник ОО Социјалистичке народне партије у Бару, на традиицоналном новогодишњем дружењу чланова и симпатизера те странке.

Љубенко и његов колега по функцији Милорад Мишо Лековић, поздравили су и госте из централе те партије - предвођене Драганом Ивановићем, потпредсједником СНП ЦГ и секретаром Извршног одбора СНП ЦГ, Драганом Вукићем.

"Урадили смо доста на консолидацији наше партије и у Бару и у Црној Гори. Очекујемо појачане активности и у новој години и не сумњам да ћемо бити кадри да се суочимо са свим озбиљним изазовима који су пред нама" ,казао је Љубенко.

" Ми у СНП имамо и снаге и воље, да се изборимо за бољу Црну Гору, у којој ће сви бити једнаки" ,казао је, између осталог, потпредсједник Ивановић, честитајући наступајуће празнике члановима, симпатизерима и пријатељима СНП-а. 

Коментари
Butragenjo
Butragenjo: A' ?
28.12.2018 18:57
Komita
Komita: Sve srpske stranke potpomugnote Ristom Vuckom popom u pokusaju barskm portalom nemozete dostici ovog debelog svercera kineskih patika uzalud ste krecili. Cakan je za vas misaona igra i doma i zadatak na obuku kako pridobiti ili prevariti glasa e.
29.12.2018 09:58
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar