Ћирилица Latinica
30.01.2019.
Политика

СНП: Шеховић да поднесе оставку

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Социјалистичка народна партија затражила је данас оставку министра просвете Дамира Шеховића због најновијих дешавања у вези са градњом вртића у Бару.

Преносимо саопштење СНП-а издато тим поводом....

Последња дешавања која су под директном контролом Министарства просвјете најбоље говоре о томе у каквом је стању и како функционише и поменуто министарство, а и актуелна владајућа већина. 

Наиме, у јеку разних афера, свједоци смо насилног, непрофесионалног и крајње неодговорног понашања кадровика овог министарства.

Социјалистичка народна партија је и уочи локалних беранских избора тражила смјену министра Шеховића због крајње партијског понашања, праћеног кадровањем својих страначких истомишљеника. Последња отимања локалне имовине у Беранама, односно незаконито поступање када је ријеч о кориштењу Универзитетског центра и доношењу одлука иако још трају судски спорови, само потврђују наш став. 

Кап која је прелила чашу су и дешавања око вртића у Бару. Не само да нијесу жељели да чују глас грађана, него је и Министарство одрживог развоја данашњим демантом само потврдило тезу да паушално, бахато и на своју руку, представници Министарства просвјете спроводе неку само њима знану политику, противно интересима и грађана и града.

Социјалистичка народна партија сматра да је због ова два драстична случаја, министар Шеховић дужан да поднесе оставку. Уколико то не уради, свеједно ће скори ванредни парламентарни избори и њега, и актуелну власт послати у прошлост.

 

Коментари
Андрија
Андрија: Браво СНП!!! Оставка одмах! Просвјета је упропашћена од када је он изабран за министра!
30.01.2019 17:25
STOJAN
STOJAN: Sehovic ministar on nije dobio funkciju sto je skolovan nacitan da bi obavljao ovu funkciju, na ovom je mjestu je zato sto je podoban i odan ovoj lopovskoj partiji . Jer Milo ne postavlja ovako polu pismene sto nesto znaju nego samo iz licnih interesa.
30.01.2019 18:04
SDP
SDP: Nenapusta se fotelja tako lako. Isto ko Medjed kad su ga vukli u med iscupali mu uva a ko da ga ond makne iz meda otiso rep ali uzalud. Dali ovi iz SDA kada preslusaju ono sto su pricali dok nisu postali vlast i dali se zapitaju kuda ovo sve vodi a vodi isto dje i pozitivnu. Zato neocekujte ostavku setite se onog Medjeda.
01.02.2019 12:18
Slobo
Slobo: MALO MORGEN!!!!
08.02.2019 22:50
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar