Ћирилица Latinica
06.06.2019.
Насловна

Реновирана "ИДЕА" у Македонском припремила поклоне за потрошаче

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Све своје потрошаче у Бару, ИДЕА је данас обрадовала модернијим амбијентом и пријатнијом куповином у својој продавници на адреси Риста Лекића И 32- Македонско насеље. У реновираној ИДЕИ потрошаче очекује преуређен и модеран ентеријер, проширен асортиман и увијек квалитетна и брза услуга.

Како је из те компаније саопштено, као добар комшија, ИДЕА је за вјерне потрошаче припремила поклоне и изненађења током прва три дана отварања реновиране продавнице.

На дан отварања, првих 500 потрошача очекује поклон, а сваког стотог потрошача гратис куповина. Потрошачи ће уживати у дегустацији производа из линије "Укуси краја мога". Малишани ће дан провести уз Кодија који ће дијелити балоне, док ће Супер Картичари бити награђени троструким бодовима.

У понуди су се већ првог дана издвојила свјежа одјељења: пекара, месара и сектор поврћа и воћа, али и широка понуда производа из свакодневне корпе. Ако данас не будете у прилици да посјетите реновирану продавницу и уживате у поклонима и повољностима, то можете учинити и у наредна два дана.

У петак, 07. јуна потрошачи уз рачун од преко 10 евра, добијају срећку захваљујући којој могу да освоје вриједне поклоне. Потрошаче који своју трговину обаве уз Супер Картицу, у суботу 08. јуна ИДЕА ће наградити троструким бодовима.

ИДЕА наставља да својим комшијама у Македонском насељу пружи најбољу услугу и то 24 часа дневно, саопштено је из компаније.

Коментари
Robin hud
Robin hud: Sta se desava sa ovim Srpsko Crkovnim portal om nesto niste u formi ili tugujete zbog ove petarde u ukraini I Noleta ili ste slabo placeni pa vam seneradi.
09.06.2019 10:02
đole
đole: Robin hud: ajde budalo ne glibaj ovi portal. Ko sad ođe priča o tome o čemu ti trabunjaš?
11.06.2019 07:08
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar