Ћирилица Latinica
14.03.2018.
Спорт

Вечерас реванш са Остендеом у Тополици: Морнар зове навијаче

Аутор: Redakcija. 0 Оставите коментар

У првом дуелу Барани су у Белгији контролисали резултат све до финиша када су попустили што је Остенде искористио да се одлијепи и добије утакмицу са убједљивих 84:71.

Тренер Морнара Михаило Павићевић најавио је да ће његов тим играти пресинг током читавих 40 минута и да би волио да то види “пуна Тополица”.

“Неопходна нам је помоћ навијача да издржимо невјероватан физички напор који нас очекује. Уз такву подршку у стању смо све да издржимо. Увјерен сам да ћемо или добити 20 разлике или исто тако убједљиво изгубити. Вјерујем да ћемо се, на крају, ми радовати”, поручио је Павићевић.

И у реваншу са Остендеом Морнар ће бити без првог ценра Уроша Луковића који се повриједио на гостовању Барана у Загребу.

“Повреду Луковића помињем само због њега, да скренем пажњу на његову феноменалну сезону, а не као алиби што нећемо бити комплетни. Желим просто да му одам признање и изразим захвалност за све што је урадио за нас током ове сезоне, а они који буду здрави и истрче на терен, будите сигурни, биће спремни да дају све од себе. Онај тим који је на паркету то је и најбољи тим”, прокоментарисао је Павићевић.

Улаз у дворану Тополица за вечерашњу утакмицу са Остендеом (20:30) биће бесплатан.

Извор: Мондо

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar