Ћирилица Latinica
20.09.2020.
Спорт

Висок пласман за Мињу и Тару

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Талентоване чланице АК "Сања" из Бара настављају са успјесима на међународним наступима. Минулог викенда обрадовале су нас Миња Матковић и Тара Крешић (обје рођене 2012.године). Њих двије су се високо пласирале на 15. Међународном атлетском митингу за цицибанке у Читлуку – (БиХ) „Дани бербе грожђа“ и „Боже Гагро“, које је уједно било и Појединачно пррвенство те земље.

У изузетно јакој конкуренцији, Миња је у трци на 60 метара за дјевојчице (2012. годиште) освојила треће мјесто, а сребрна медаља јој је измакла за само једну стотинку, док је Тара исту трку завршила на одличном петком мјесту у конкуренцији 24 такмичарке.

Иначе, Тара и Миња тренирају у Херцег Новом са проф. Милутином Говедарицом, власником Школице спорта “Јумп” у којој су и започеле своје прве спортске кораке.

Из АК “Сања” саопштавају да им је у плану да у Херцег Новом омасове групу младих атлетичара и атлтетичарки који ће бити чланови барског клуба, а са којима ће тренирати проф. Говедарица и његова супруга Бојана, иначе бивша атлетичарка.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar