Ћирилица Latinica
06.08.2018.
Спорт

Драшковић, Печурица и Калезић најбољи на турниру "Дани Заграђа 2018"

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Интернационални мајстори  - Лука Драшковић и Блажо Калезић, и Фиде мајстор Милош Печурица, подијелили су прва три мјеста на традиционалном брзопотезном шаховском турниру који је  24. пут заредом организован у оквиру манифестације "Дани Заграђе" у Сутомору.

Четврто мјесто на јучерашњем турниру освојио је Интернационални мајстор Горан Тодоровић, а пети је био мајсторски кандидат  Давор Драшковић.

Петорица првопласираних добили су новчане награде, док су поклоне у виду књига добили сви учесници турнира.

Дружење шахиста са главним организатором турнира и цијеле манифестације Веселином Ћетковићем и његовим гостима у туристичком насељу Заграђе, настављено је након турнира уз чашицу и ручак, који је припремила главна домаћица на светковини, Коса Митровић.

Коментари
za redakciju
za redakciju: sta bi sa komentarom za ovaj turnir u sahu u zagradju molim ili ga objavite ili razlog zasto necete da ga objavite za vasu informaciju i ja sam bio ucesnik
07.08.2018 22:49
PACER
PACER: objavitr mi tekst od prije neki dan
08.08.2018 17:43
za redakciju
za redakciju: jasno je meni zasto necete da objavite tekst zbog mog prijatelja i organizatora CETKOVICA KOJI JE PO POTREBI CRNOGORAC A I SRBIN ALI SVE U SVEMU DOBAR LIK I DA NIJE CETKA NEBI BILO NI DANA ZAGRADJA ALI KOLKO GOD GA VI STITILI VECI JE MOJ PRIJATELJ NEGO VAS
08.08.2018 22:08
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar