Ћирилица Latinica
16.09.2021.
Спорт

Кик - бокс шампион Балкана на пријему код предсједнице СО Бар

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Настављајући добру традицију отворености локалне управе ка успјешним спортистима са подручја општине Бар, предсједница СО мр Милена Божовић уприличила је пријем за Сутоморанина Николу Јоветића, репрезентативца Црне Горе и шампиона Балкана у кик-боксу, а пријему је присуствовао и његов тренер, трофејни кик – боксер Иван Стругар.

Јоветић је упознао предсједницу са досадашњим радом и спортским достигнућима, истичући да је титула најбољег кик–боксера на Балкану резултат великог труда, залагања и одрицања, у чему је имао велику подршку породице и тренера.

Стругар је истакао да је талентовани Јоветић, осим титуле првака Балкана у дисциплини лоу–кик до 63,5 кг у категорији млађих јуниора, завриједио и ласкаво звање најбољег јуниора на првенству, које се одржало у Скопљу.

Он је овом приликом у први план ставио зрелост и озбиљан приступ раду свог такмичара а затим исказао сигурност да је пред Јоветићем блистава спортска каријера-додали су из СО Бар.

Предсједница СО Божовић, сагледавајући све досадашње успјешне примјере младих спортиста са подручја општине са којима се до сада сусрела, констатовала је да је Бар заиста плодно тло за спортски развој младих, те Јоветићу пожељела пуно успјеха у рингу и да спреман дочека Европско првенство за кадете и јуниоре које ће се одржати у Будви од 5. до 13. новембра, са жељом да се врати са одличјем.

Јоветић и Стругар су захвалили предсједници на угодном пријему и прилици да са њиховим резултатима упознају јавност, те обећали да ће наставити предан и марљив рад са жељом за новим успјесима.

Коментари
Cvetanka
Cvetanka: Bravo Nikola ! Ponos Crne Gore.
17.09.2021 12:44
CG.MONTENEGRO 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪
CG.MONTENEGRO 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪: Dobar si bravo dabogda postizao rezultate kao trener samo imam jednu milbu nemoj da Ivan utice na tebe pa da izlazis ogrnut srpskom zastavom ipak za sad ti predstavljas Crnu goru a niko ti ne brani da budes srbin ali nije lijepo da jedna drzava stoji iza tebe a da ti reklamiras drugu drzavu ko sto je radio veliki sampion Ivan.Pozdrav za obojicu
18.09.2021 20:28
Za CG MONTENEGRO
Za CG MONTENEGRO: Ova drzava moj prijatelju nije stajala ni iza Ivana ni iza nikoga ko nije bio politicki podoban! Svi ti momci su se sami mucili borili i snalazili dok su petorazredni sportisti uzimali pare samo zato sto su bili dio partije..
27.09.2021 11:40
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
24
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar