Ћирилица Latinica
09.07.2019.
Спорт

Милош Рајовић тренер на Галандином кампу у Италији

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Млади кошаркашки стратег из Сутомора Милош Рајовић  био је тренер на недавно одржаном престижном кампу у Италији, у  мјесто Цутиглиано, у Баскет кампу "Галанда", који носи име по прослављеном италијанском играчу Ђакому Галанди.

Галанда је, подсјетимо,  са репрезентацијом Италије био првак Европе.

Рајовић је на овом кампу био први тренер, и једини је из Црне Горе који је добио позив да најмлађим заљубљеницима у игру под обручима демонстрира и покуша да пренесе своје знање. 

Позив овом Сутоморанину плод је вишегодишње успјешне сарадње овдашње агенције "ММ баскет" са више италијанских клубова а нарочито са КК Пистоја. Управо је Галанда и спортски директор тог клуба.

Иначе, прије 6 година играч КК Сутоморе Челис Тафлај  прешао је у Пистоју, заједно са Милошем Дивцем, тада чланом подгоричке Будућности. 

В.Б.

Коментари
ULQINJ
ULQINJ: Stvarno nema smisla da ova dva brata samoreklamera prisvajaju našeg igrača Taflaja. Stvorili su ga ulcinjski treneri, a samo drugi dio prvenstva je odigrao za utomore kao pozajmljen igrač. Kao uvek u laži su kratke noge.
10.07.2019 00:12
Bezimeni
Bezimeni: Sramota je sto niko ne obraca paznju na druge mlade trenere koji rade u Baru posto je ocigledno ako nemas veza nikoga ni ne zanima rad i trud. Dobri radnici ne mogu da dodju na red od ovih "strucnjaka"
18.08.2019 01:01
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar