Ћирилица Latinica
22.05.2019.
Спорт

Бар: Овације за свјетске шампионе у џиу - џици

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

У суботу, 18. маја, у Будви је одржано међународно првенство у џиу-џици "Будва опен 2019" на којем је учествовало 365 такмичара из 21 клуба, који су дошли из 9 држава.

Сјајан резултат под вођством стручног штаба (у саставу Болтић, Стојановић, Шахман), остварио је и Ju- Jutsu клуб Морнар из Бара који се на овом такмичењу представио са 30 такмичара.

Његови борци су освојили 29 медаља, од којих 7 златних и по 11 сребрних и бронзаних, што ЈЈК Морнар у коначном поретку сврстава на високо 4. мјесто у озбиљној конкуренцији најбољих клубова ширег региона.

Такође, ЈЈК "Морнар" био је један од носилаца спортско-музичке манифестације "Спортом против порока" која је 21. маја одржана на главном градском тргу, уз учешће подмлатка неколико барских спортских колектива, АК "Морнар", Карате Клуб "Бар", ФК " Морнар" и других.

Несебичну помоћ и подршку у реализацији овог пројекта пружила је фитнес инструкторка Тамара Војводић са својим тимом и гостима који су Баранима на платоу испред робне куће "Избор" демонстрирали неке од здравих стилова живота, веома популарних у свијету.

Неколико стотина младих спортиста и њихових родитеља узели су учешће у појединим тачкама програма. Посјетиоци су имали прилику да видје несвакидашњи спој младости и љепоте на једном мјесту, чему је допринио и веома запажени наступ мажоретки.

Посебну пажњу и одушевљење присутних изазвао је наступ свјетских шампиона у џиу-џици, дуа који чине Лидија Цаковић и Стефан Вукотић. Они су на врхунском нивоу одржали презентацију технике напада и самоодбране и изазвали овације свих присутних.

 

С. Стојановић

Коментари
Lana
Lana: Bravo vam ga Barani. Lijepo je ovo čuti.
22.05.2019 23:26
Baranka
Baranka: Karate klub Bar - ispravka
23.05.2019 00:48
Djuro
Djuro: Ne , nije karate klub, vec dzijudzica klub iz Bara. Bravo omladino !!! Svaka cast trenerima ovog kluba. Uvjek donosite medalje sa svakog takmicenja. Samo nastavite
23.05.2019 15:45
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar