Ћирилица Latinica
20.10.2021.
Спорт

Нова жетва медаља младих чланова џију-џицу клуба Морнар

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

На VII "Источно Сарајево ОПЕН џију - џицу турниру" учествовало је преко 350 такмичара из 8 земаља региона. Поред бивших СФРЈ чланица ту су још били спортисти из Бугарске и Мађарске.

Екипа барског Морнара је бројала 8 такмичара који су освојили укупно 11 медаља и то 5 златних 4 сребрне и 2 бронзане.
Балша Ђуришић освојио је двије златне и пехар за најбољег такмичара у У14 категорији. Елена Стојановић је освојила златну у У16 и сребрну у У18.
Саво Јаредић, сребрна у У21 и сребрна Јадранска лига.

Лара Ковачевић, сребрна у У10, једна од најмлађих такмичарки и велика нада овог спорта. Кристина Радосавовић после дуже временске паузе због повреде је узела златну у У18 и показала да је дефинитивно једна од најбољих такмичарки барског клуба. Андрија Голић, У14 бронза и У16 злато.
Алија Бугари, У14 бронза. Александар Ковачевић није имао спортске среће али је код њега примијећен велики напредак и у будућности се очекују добри резултати и медаље.

Наше спортисте на овом такмичењу предводио је тренер Срђан Стојановић и екипу довео до 7. мјеста у укупном пласману на такмичењу на којем је учествовао 21 клуб.

"Поносни смо на нашу дјецу и сигурни да смо на правом путу да их усмјеримо да постану добри спортисти и још бољи људи", саопштавају изџију - џицу клуба "Морнар" Бар.

Коментари
....
....: BRAVO! SAMO NAPRIJED !
20.10.2021 09:55
Sarajlija
Sarajlija: Dje bjese to istocno sarajevo pitam radi komsije.
20.10.2021 11:04
SARAJEVO 84
SARAJEVO 84: Srbadija i srpski svet ne miruje prekrajaju se teritorije mijenjaju imena gradova velicaju ratni zlocinci genocidna republika zvana sumska vam je za ponos cega se pametni stide budale se ponose.Pozdrav i sve cestitke za ekipu Barskog Mornara na osvojenim medaljama.
24.10.2021 08:38
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar