Ћирилица Latinica
05.02.2019.
Спорт

Сјајан успјех малих Барана: Освојили по осам златних и сребрних медаља

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Чак 25 одличја "пожњели" су најмлађи такмичари Џију - џицу клуба "Морнар" на управо окончаном такмичењу "Мимоза Опен 2019" у Херцег Новом, и укупном пласману освојили дурго мјесто веома репрезентативног традиционалног турнира који се одржава у овом граду.

Барани су се надметали у конкуренцији 17 клубова из шест држава са укупно 243 такмичара, а освојили су осам златних,осам сребрних и девет бронзаних медаља. 

Освајачи златних медаља су Андрија Голић и Кристина Радосавовић по двије, Елена Стојановић, Алдин Мујовић, Балша Ђуришић и Теодора Војводић.


Сребрне медаље су освојили: Елена Стојановић, Лазар Ђоковић и Огњен Кузмановић по двије, те  Дино Хазнадар, Немања Илић, Стефан Проњин и Дијана Забјаков.

Са бронзаним одличјима кући су се вратили Јован Лекић, Никола Шћекич, Никита Плосков, Велимир Војводић, Александар Ковачевић, Алија Бугари, Тара Каришик, Даница Ђоровић и Фједор Проњин.

Из "Морнара" су саопштили да је ово велики успјех након зимске паузе и припрема од свега 20 дана, те да су уз велики труд свој и тренерског тима: Болтић, Стојановић , Шахман и Трипковић млади борци Морнара најавили још једну успјешну такмичарску сезону.

Коментари
Маја - Шушањ
Маја - Шушањ: Браво дјецо! Поносу града Бара !!! Честитке.
07.02.2019 09:10
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar