Ћирилица Latinica
31.07.2018.
Туризам

Бановић: Срзентић "заборавио" на Русе, тражимо и за њих безвизни режим

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Фондација “Инфо спорт ЦГ” из Бара затражила је данас потпуно укидање виза за држављане Руске Федерације и Кине у Црној Гори.

Мр Миодраг Бановић, предсједник ове фондације, саопштио је да би тим питањем требало да се позабаве Министарство туризма, НТО Црне Горе и Влада, уколико желе даљи развој туризма као доминантне привредне гране Црне Горе.
А да ли ће и када ће, знаће се и чуће се… Надамо се – истиче Бановић.

“Предсједник општине Бар др Зоран Срзентић који се састао са делегацијом Хонгкоу дистрикта кинеског града Шангаја, као важно питање навео је либерализацију визног режима за туристе из Кине.

То је добра иницијатива, али није добро што таква иницијатива није обухватила и туристе из Русије. Не само либерализација визног режима за туристе из Кине и Русије, него треба потпуно укинути визе за Русе и Кинезе” – стоји у допису Бановића који је упутио Министарству одрживог развоја и туризма, НТО, ТО Бар и барском градоначелнику Срзентићу.

Коментари
Sportski centar
Sportski centar: Đe si bio do sad da ga šibaš, no sad kad je pasao udaraš. Bane, Bane... Znamo i tvoje "zasluge". Odjednom ti posta rusofil. Ja volim Ruse, ali za tebe nesto nijesam siguran. Sta ti je cilj sad ? Srzentic je politicki mortale. Udri na Branku i Raicevica.
31.07.2018 14:33
Riki sveznajuci
Riki sveznajuci: Dobio grant od Ruske ambasade
31.07.2018 14:36
za banovica
za banovica: jesi velicina cim brnes za kineze i ruse snalaze se oni dobro i bvez tebe jeli bilo kakvog lova u mutno na mrtvog vuka i zec k.... dize udari na ove koji ce tek da ozive i o jadu da nas zabave vidi bane sta je sa ovim otpustanjem radnika i ostalim CG gorucim problemima a ne o bracuskama
31.07.2018 19:00
Fanfara
Fanfara: Ministarstvo, NTO, TO su postojece institucije koje se nisu ugasile odlaskom Srzentica sa funkcije, obaska sto je ovaj aktuelni gradonacelnik. Zasto bi se neko obracao potencijalnom gradonacelniku ili bilo kome ko pretenduje na tu poziciju?
02.08.2018 23:07
Manojlo
Manojlo: E vala ovaj Banovic nacisto prolupa...Sad hoce Ruskinje....Ne voli vise Kosovke djevojke...I tu hoce da se mesa.....
04.03.2019 18:41
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar