Ћирилица Latinica
21.03.2019.
Туризам

Позив младим незапосленим лицима да се пријаве за посао: Зарадите на љетовању

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Улога Завода за запошљавање је да повеже послодавца и младу особу која је заинтересована за посао у сезони, а послодавац у коначном бира кандидата.

Препознајући потребе ученика и студената, који немају статус незапослених, и важност њиховог раног упознавања са тржиштем рада, Завод за запошљавање Црне Горе је омогућио електронску пријаву студената и матураната за рад на сезонским пословима.

На почетној страни званичног сајта Завода за запошљавање www.zzzcg.me   налази се поље “Пријава ученика и студената за сезонске послове”. Кликом на њега отвара се упитник, који је потребно попунити.

“Важно је да знамо одговоре на сва постављена питања како бисмо могли успјешно информисати послодавца о кандидату. На основу података које нам млади доставе у пријави, проналазимо одговарајуће слободно радно мјесто и контактирамо их да дођу на разговор за посао.

Такође, молимо младе који ће користити ову услугу да имају на уму да је у већини случајева више особа заинтересовано за једно радно мјесто и да је потребно припремити се за разговор са послодавцем”, наглашавају из Завода.

Улога Завода за запошљавање је да повеже послодавца и младу особу која је заинтересована за посао у сезони, а послодавац у коначном бира кандидата.

За детаљније информације заинтересовани млади, сваког радног дана, од 8 до 14 часова, могу доћи у Центар за информисање и професионално савјетовање (ЦИПС) у свом граду или у најближи биро рада Завода.

www.aktuelno.me 

 

Коментари
spicanino
spicanino: Sprdate li se vi;-);-);-);-)ove nase ni stapom ne mos nacerat,doci ce nam od"leskovac"a nasizi momcici cuvaju energiju za srbijanke da im koja ne utekne:-D:-D:-D:-D:-D
21.03.2019 16:48
Kovač
Kovač: Spičanino, polakote čoče.... Sve razbiste Srbijanke u Spič ljeti a ženite se međusobno, svaki drugi je oženio sesstru od strica, ili od ujaka.. Što je to prokletstvo, da vi "bogatstvo" kuj ne pođe, ili što ?
21.03.2019 16:55
spicanino
spicanino: Nije istina! Nijedno dijete nije "handikepirano" sto se toga tice ,no sva spicanska omladina je (slika i prilika)B-)B-)B-)B-)
21.03.2019 17:18
Dzoni
Dzoni: Ovi u biro nerada dzaba primaju platu treba to zatvorit kome su oni nasli poso foliranti i dzabalebarosi
14.07.2020 10:01
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar