Ћирилица Latinica
07.07.2018.
Туризам

Кербер отворио "Љето са звијездама"

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Као и претходних десет година, и овог јула почетак ударне туристичке сезоне најавио је у Бару први у низу концерата у оквиру манифестације Љето са звијездама.

У петак вече на барској риви, неколико стотина љубитеља рок авангарде и хип-хопа уживали су у наступима спушког бенда Парампашчад и београдског тандема “Bad copy”, након чега је услиједила посластица за љубитеље “метала” – концерт ветерана YU rok сцене групе “Кербер”.

Иако је било планирано да концертни програм који су заједнички организовали у оквиру пројекта “Bus party” ТО Бар и никшићка НВО Синтеза (организатор Lake festa), потраје од 22 до поноћи, на шеталишту Краља Николе свирка је “прашила” до иза један сат послије поноћи.

Главни кривац за “пробијање термина” био је легендарни нишки састав предвођен првим хеви метал вокалом некадашње велике Југославије Гораном Шепом Галетом.

На репертоару су били готово сви рок-евергрини култног састава почев од "Небо је мало за све", "Мезимац", "Од срца сам ти далеко", "Хајде да се волимо", "Свет се брзо окреће" и наравно Ратних игара и Сеоба.

Гале и екипа су свирку почели једним од својих мегахитова - "Боље да сам друге љубио":

Наравно, највише емоција у публици изазвала је “Светлана”…

…као и балада “На раскршћу”:

Да су у доброј форми потврдили су наравно и "Парампашчад" и, на велику радост барских љубитеља хип хопа, бенд Bad copy:

Премијерни у серији концерата који ће се на барском шеталишту одржавати сваког петка до краја Љета, одржан је први пут на самом почетку корзоа и нешто мањој бини због чињенице да туристички шпиц у највећем приморском граду у Црној Гори још није “замирисао”.

Извор: Мондо

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar