Ћирилица Latinica
07.09.2022.
Хроника

Абазовић: Нема повлачења ни за милиметар у борби против зла!!!

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Ово је трка између добра и зла, казао је додајући да данашњом акцијом показују да се неће повући ни милиметар

***

Предсједник Владе у техничком мандату Дритан Абазовић честитао је Управи прихода и царина (УПЦ) на још једној успјешној акцји запљене цигарета које на цном тржишту вриједе око три милона евра.

Први човјек Владе  је у Луци Бар обишао заплијењене дуванске производе у Слободној царинској зони.

 Он је поновио да се неће стати са спречавањем шверца. Подсјетио је да је и раније рекао да је шверц цигарета клинички мртав, али да су ово сада активности којима се покушава нанијети штета Влади Црне Горе.

Више од пет хиљада пакета цигарета заплијењено је у луци Порт оф Адриа, а из Владе су синоћ саопштили да су заплијењени нелегални дувански производи вриједни неколико милиона евра.

Абазовић је рекао да након његовог обраћања испред Специјалног државног тужилаштва (СДТ) добија информације оних који су се ослободили.

По ријечима директора Управе прихода и царина Рада Милошевића цигарете су заплијењене у акцији "Транзит" коју спроводе дуже од мјесец.

Нагласио је је да је транзит дуванских производа дозвољен преко Црне Горе, али да су и сада спријечили да се то злоупотријеби.

Такође је казао да се против Владе, а нарочито оних чланова који раде на сузбијању организованог криминала, води хибридни рат.

Власник цигарета је фирма "Атланд шпед", казао је Милошевић, додајући да ће партнерима и институцијама саопштити имена.

Објаснио је да је роба стигла бродским путем, а онда покушана да се извезе у Србију, а потом су , када им то није пошло за руком, покушали да их "врате на брод", али су оне остале у Луци.

Међутим, цигарете заплијењене у барској Луци Порт оф Адриа у власништву су компаније  "Козд компани", а не шпедиције "Атлант шпед", како је то данас казао Милошевић, преније су "Вијести".

То пише у рјешењу о одузимању цигарета, у ком је појашњено да је ту компанију у Црној Гори заступа "Montenegro shipping company" из Бара.

Милошевић је најавио акције у наредном периоду.

Коментари
DRITKO POZDRAVI SVETA
DRITKO POZDRAVI SVETA: E moj Dritane kako su te ovi iz fronta izmanipulisali dali ti funkciju predsjednika vlade da resavas ono za sta oni nemaju muda ti se uzivio i mislis da si Eliot Nes i sad kad ostanes bez fukcije obezbedjenja i probudis se iz sna put pod noge i pravac kod brata i Vucka u BGD dosta si prljavih poslova uradio za njih valjda te oni nece pustiti niz vodu.
07.09.2022 15:15
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar