Ћирилица Latinica
19.04.2021.
Хроника

Афера "Беливук": Баранин Ћебић ухапшен због дотурања телефона Миљковићу у затвору?

Аутор: Редакција 10 Оставите коментар

"Барски портал" сазнаје да је јуче у  Београду ухапшен Баранин Младен Ћебић, који је до сада био под електорнским надзором због наводне везе са ухапшеним Вељком Беливуком званим Веља Невоља, те његовом криминалном групом у Београду, у којој је и Марко Миљковић звани Месар.

Ћебићу је одређено 48-часовно задржавање због сумње да је унио мобилни телефон осумњиченом Миљковићу у београдски Централни затвор.

Београдски медији пишу да су Беливук и његова група били сигурни да неће бити обезбеђени материјални докази против њих јер су све темељно "чистили" за собом, међутим, ДНК траг једне од жртава пронађен је на стадиону у Хумској.

Веља Невоља и Марко Миљковић буквално су до прије неколико дана били убијеђени да неће робијати. Вође ове свирепе групе сматрали су да неће бити прибављени докази и да ће оптужнице евентуално бити за отмице, а које ће, како су мислили, такође пасти јер нема материјалних доказа. Њихов мото је - "нема тијела, нема дјела", па су Беливук и Миљковић били, грубо речено, опуштени и сигурни да су се извукли, пише "Блиц"

У почетку, по хапшењу, заводили су ред по затвору, међутим, како су сазнали да је Тужилаштво прибавило много доказа против њих, Беливуково и Миљковићево утјеривање страха је спласнуло.

Телефон сакривен у тегу и пријетње из затвора

На сазнање да има заштићених свједока, шок је услиједио на пронађени ДНК једне од жртава на стадиону. Мобилни телефон пронађен у тегу у Миљковићевој соби је служио управо да се преко појединих људи упуте пријетње члановима групе који знају шта је рађено, али и онима који су на слободи. Према сазнањима "Блица" Миљковић је контактирао и породицу и пријатеље.

Полиција и Тужилаштво "затворени" су за прецизне информације шта све од доказа имају, али чињеница је, како кажу упућени у ову истрагу, да је прибављено довољно материјала за осуду, тиме и робију.

Беливук и Миљковић су се једноставно речено уплашили јер су били сигурни да за њих неће бити решетака - каже извор из истраге.

Тренутно се испутује и ко је Марку Миљковићу, који је према неколико извора био режисер свирепих убистава, дотурио телефон у затвор. Како се сазнаје, иако је прва помисао да је ријеч о неком од затворских чувара, истрага је полицију одвела у другом смјеру.

Ћебић изручен преко БиХ

Припадници СБПОК-а одузели су привремено Ћебићев "мерцедес" ради испитивања. Претходно су, према незваничним информацијама, овом Баранину одузета још два аутомобила.

Он је недавно преко Босне и Херцеговине изручен Србији ради саслушања у случају "Беливук". Ћебић је недавно обраћањем "Барском порталу" реаговао на медијске натписе у вези са "провлачењем" његовог имена кроз медије у последње вријеме.

У изјави достављеној нашој редакцији, подсјетимо, Ћебић је навео да је већ четири пута испитиван у полицији само из разлога јер је у блиским породичним односима са Вељком Беливуком који је недавно ухапшен у великој полицијској акцији у Србији заједно са већом групом људи осумњичених за велики број кривичних дјела.

Ћебић је за наш портал казао да је пашеног са Беливуком, али да нема никакве везе са било којим кривичним дјелом за која га испитују, те да има потребу да о томе обавијести јавност и посебно своје суграђане у Бару.

"Чак и пола државног врха Србије зна да су моја супруга и жена Беливука (Бојана) рођене сестре.  Наравно да смо одржавали контакт и функционисали као једна породица. Нисам укључен у никакве незаконите радње, нисам починио никакво кривично дјело а многи ме већ осуђују да сам преко њих зарадио новац за имовину коју посједујемо ја и моја породица" - истакао је Ћебић обраћајући се "Барском порталу", док је, како је казао, био под електронским надзором.

Он је казао и да му је имовина под истрагом, те да ће се сасвим сигурно доказати да ништа није стечено криминалом. Жели, дода је тада, да се стави "једна велика тачка на каљање мога имена и презимена и да се престане са цртањем мете мени и мојој породици, јер немамо никакве везе са криминалним активностима".

На крају изјаве коју нам је Ћебић доставио наводи се следеће: "Јавно сада кажем - да ко ми буде породици наудио на било који начин побрисаћу му цијелу фамилију са лица земље,јер нисам из филма тог којег ме представљају и круже свакојаке приче да сам урадио ово или оно".

Подсјетимо, Ћебић је рели возач, а у "жижи јавности" је био више пута због различитих информација. Својевремено је друштвеним мрежама објављена и његова умрлица, а обзнањивано је и да је нестао, да би се након извјесног времена огласио преко фејсбука и демантовао наводе о нестанку.

Као што су медији из Србије и региона објавили, Вељко Беливук звани Веља Невоља, вођа навијачке групе Партизана „Принципи“, сумњичи се за бројна монструозна убиства, изнуде, отмице и диловање дроге.

Коментари
Plavi 9
Plavi 9: Je li zbilja ovaj Ćebić pašenog sa Belivukom ??? Belivuk stekao stotine miliona a ovaj nema za voznu kartu a izigrava mafijaša, hahah.
19.04.2021 02:40
Pinčići forever
Pinčići forever: Mogu li da primijetim da jedini medij koji o ovome hapšenju ima informaciju je barski portal. Listam sve srbijanske i crnogorske medije samo vi imate info o tome i čak sliku sa hapšenja đe se vidi mrčeni Ćebić sa maskom, pa se pitam da nijeste "slučajno" portal srpske BIA-e ? Odakle vi prvi o ovome da znate i odakle vam slika ako nijeste direktno u sprezi sa MUP-om Srbije i BIA sistemom? Logično pitam, objavite mi komentar da ne bude grke, alo...
19.04.2021 02:44
Ja
Ja : Sta bi to sad kako bre odjednom a pribodili ga sto je veliko srbin on nemoze biti umijesan
19.04.2021 06:07
Baranin ali starosjedioc
Baranin ali starosjedioc: Bješe li ovo onaj konobar u nekadašnji Kristal ?U staru Agavu ? :)
19.04.2021 13:17
Garo
Garo: Ne pecajte se na vijesti koje vam dotura ova budala, tip je patološki baron, nije ga blam da se pišu ovakve stvari o njemu inače je budalica iz Polja koje od kriminala nije vidjela ni k
19.04.2021 13:45
Za Gara
Za Gara: Mozda od nekog kriminalca jeste k.... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Salim se, al to je bila prva asocijacija na tvoju zadnju recenicu
19.04.2021 16:02
Galop
Galop : Čudime to od Barana bre oni su pošteni ljuđi..imali ko god da neradi sa belim ,žutim i prevarama..
19.04.2021 17:55
Babaroga
Babaroga: E ako je Cebic "mafija" sve je poslo u Qrac.da ga ne znam pa da povjerujem u pricu.koliko placa portalu da izlaze ovakve price?😂😂😂
20.04.2021 08:30
Oooo
Oooo: Ovakvi ne zasluzuju ni komentar.
21.04.2021 18:02
Sve u p.m
Sve u p.m: ..lozac,reli vozac,car,kralj,prvak u skoku u dalj...Reli vozac sa yugom na svjetskoj auto trci Limljani -Susara sa prolaznim vremenom magarca Muja-Zekova i kriminàlnim dosijeom Barona Minhauzena u Vranskim njivama
01.05.2021 19:58
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar