Ћирилица Latinica
01.08.2018.
Хроника

Баранин и Рускиња ухапшени због покушаја изнуде

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Полиција је лишили слободе И.Ж. (19), из Бара и Б.Е. (18) из Москве, руску држављанку са боравком у Бару, због сумње да су синоћ касно, на штету руског држављанина М.Е. (18), починили кривично дјело изнуда - пише портал "Вијести".

"М.Е. је касно синоћ, послије поноћи, пријавио ЦБ Бар да му је те вечери, док се налазио у угоститељском објекту у Бару, од стране непознатог лица отуђен мобилни телефон марке "iPhone 8", те да непозната лица покушавају да од њега изнуда 300 евра како би му вратила телефон.

Та лица су оштећеног М.Е. контактирала преко друштвене мреже тражећи му наведени новац и уговарајући вријеме и мјесто предаје новца, на што је М.Е. пристао и овим лицима предао новац у износу од 200 евра након чега су И.Ж. и Б.Е. лишени слободе због сумње да су починили ово кривично дјело", саопштено је из Управе полиције.

Осумњичени И.Ж. и Б.Е. ће, уз посебни извјештај, као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатог починиоца, бити приведени државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Бару, због основане сумње да су починили наведено кривично дјело.

Како је саопштено из полиције, отуђени телефон "iPhone 8" и изнуђени новац у износу од 200 евра су враћени оштећеном М.Е.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar