Ћирилица Latinica
20.04.2018.
Хроника

Баранка просула хероин у судоперу

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Полиција је поступајући на основу информације да се из једног стана свакодневно врши продаја опојне дроге хероин већем броју лица на подручју Општине Бар, претресли стан који користи безбједносно интересантно лице И.Ц. (37) из Бара.

"Приликом претреса, полицијски службеници су пронашли и одузели пвц кесицу са садржајем прашкасте материје свијетлобраон боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин тежине 28,1 грам, прашкасту материју расуту по столу масе 0,4 грама и више средстава комуникације са СИМ картицама", саопштено је из Управе полиције.

У саопштењу се додаје да је Баранк, кадаје угледала полицајце просула дрогу у судопер!

"Ј.Ц. је, када је угледала полицијске службенике, покушала да уништи предмет кривичног дјела, на начин што је поцијепала једну пвц кесицу са садржајем прашкасте материје, неутврђене количине, и почела да је просипа у судоперу и полива водом, у чему су је спријечили полицијски службеници и од ње одузели кесицу у којој је остало наведених 28,1 грам материје за коју се сумња да је хероин", наводи се у саопштењу.

Пронађена и одузета опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења. У саопштењу се наводи да је државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици наложио да се И.Ц. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, док је за Ј.Ц наложио да се лиши слободе због сумње да је починила кривично дјело спрјечавање доказивања.

"Такође, приликом претреса, И.Ц. је полицијским службеницима, који су вршили претрес, упутио озбиљне пријетње да ће их напасти у вршењу службене дужности. О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Бару који је овај догађај квалификовао као кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности", закључено је у полицијском саопштењу.

Извор:Мондо

Коментари
trrt
trrt: samo tako, trovache u zatvor, +za policiju
22.04.2018 00:57
Brko
Brko: Zao mi je cim se bavi taj momak i dje je zavrsio, ali vise mi je zao one sto unistava godinama !
25.04.2018 00:28
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar