Ћирилица Latinica
06.05.2019.
Хроника

Барска полиција расвијетлила још 13 крађа и разбојништво

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Службеници Управе полиције – Центра безбједности Бар су, предузимајући мјере и радње у циљу расвијетљавања кривичних дјела из области имовинских деликата, расвијетлили 13 кривичних дјела крађа и једно кривично дјело разбојништво. Два лица су лишена слободе а против два су поднијете кривичне пријаве у редовном поступку, саопштено је из Управе полиције.

Наиме, службеници Центра безбједнсоти Бар су лишили слободе И.М. (19) и Д.А. (22) због постојања основане сумње да су починили 11 кривичних дјела крађа на штету привредног субјекта „Приморка“ д.о.о. Бар.

И.М. је сумња се починио и кривично дјело разбојништво у саучесништву са малољетним М.Б. (16) из Бара. Сумња се да су ова два лица кривично дјело разбојништво починили у децембру 2019. године на штету мини маркета „Бени комерц“д.о.о, на начин што су од запослене раднице уз пријетњу ножем покушали да отуђе новац и регистар касу.

Против малољетног М.Б. полицијски службеници су државном тужиоцу за малољетнике у ОДТ у Бару поднијели крвичну пријаву у редовном поступку због сумње да је починио кривично дјело разбојништво.

Осим тога, барска полиција је поднијела и кривичну пријаву против Ф.Ћ. (25) из Улциња због постојања основане сумње да је починио два кривична дјела крађа.

Он је, сумња се, ова дјела починио крајем марта 2019. године на штету ЦЕДИС-а, на начин што је отуђивао дјелове из трафостанице.

Приликом вршења кривичног дјела осумњичени је изазвао хаварију на трафостаници којом приликом је задобио опекотине усљед којих је хоспитализован. Ф.Ћ није животно угрожен и отпуштен је на кућно лијечење, кажу из Управе полиције.

Коментари
Gaga
Gaga: Dajte imena ovih klosara? Da ih bar znamo
06.05.2019 18:50
Vasilije
Vasilije: Treba pohvaliti policiju sto je intervenirala zbog nacionalistički divljanja na sinoćnoj utakmici izmedju košarkaša Cetinja i Bara. Zahvaljući njihovom prisustvu mogli smo da napustimo sa djecom utakmicu prije kraja.
14.05.2019 08:57
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar