Ћирилица Latinica
25.11.2019.
Хроника

Ухапшени осумњичени за крађу брендираних наочара вриједности 28.000 евра

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Полиција је у Бару лишила слободе З.К. (42) и М.П. (60), оба из Републике Србије, због сумње да су извршили кривично дјело тешка крађа на штету малопродајне оптичарске радње у Бару.

Осим тога, расвијетљено је и 13 крађа извршених на штету више лица док је против једног лица поднијета кривична пријава због оружја у илегалном посједу.

Наиме, З.К. и М.П. су кривично дјело тешка крађа извршили, како се сумња, на начин што су провалили у поменути објекат и отуђили брендирне наочаре у вриједности од 28.000 евра, као и 200 евра које су се налазиле у унутрашњости продајног пулта. Против З.К. и М.П. је поднијета кривична пријава.

Малољетна Х.М. (16) је, како се сумња, извршила 13 кривичних дјела крађа, на начин што је током љета текуће године, користећи непажњу оштећених, на плажама на барској ривијери отуђила торбе, телефоне, новчанике и разне друге ствари и предмете. Против Х.М. је поднијета кривична пријава надлежном тужилаштву.

Осим тога, барска полиција је извршила претрес стана и других просторија које користи лице М.В. (63), сходно наредби Основног суда у Бару, а којом приликом су пронађени и одузети револвер марке ЦЗ 357, два стартна пиштоља и један пиштољ непознате марке и калибра, као и 76 комада муниције различитих калибара. Против М.В. поднијета је кривична пријава надлежном тужилаштву због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Коментари
Danka
Danka: Vajnoj cg policiji je bilo vazno da stavi da su ovi dvojica iz Srbije, a ova od 16 godina što je sama 13 krađa počinila ne navodi se okle je. Toliko o policiji i pravilnom izvještavanju. E moja jadna policijo i mrčena kokainska zaštitnice.
25.11.2019 12:46
Za. Danku
Za. Danku: Svako zlo nam dolazi iz Srbije o jadu zabavise i Srbiju i CG i Evropu i sta je bilo Danka vragolanka sto se bunis kad je to istina svima znana samo je greska policije sto ne stavi puna imena i prezimena pa neka se stide ako imaju obraza a ne ovako da ih stite.
25.11.2019 18:34
Pravednik
Pravednik: srbija je majka nasa branice nas od milasa od milasa i ustasa i turaka zelenasa crna gora i srbija to je jedna familija a kome se na to srdja taj je rdja ne moz biti grdja
09.12.2019 01:14
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar