Ћирилица Latinica
25.06.2018.
Хроника

Бјегунац скочио са другог спрата бјежећи од полиције

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Праве сцене из акционих филмова виђене су данас у Бару, када се бјегунац закључао полицији у стан, а кад су они провалили, успио је да скочи кроз прозор, са висине од 10 метара и умакне потјери.

У акцију његовог хапшења, осим барске полиције, укључили су се и припадници Интервентне јединице, па је послије скоро пола сата трке кроз град, осумњичени С.Ц. из Србије, изгубио снагу, па су га полицајци сустигли и ухапсили у насељу Шушањ.

Међутим, ту није био крај изненађењима, јер је ухапшени, приликом легитимације, дао личну карту која је гласила на друго име и презиме. Тек додатном повјером полиција је успјела да утврди прави идентитет осумњиченог.

“Службеници ЦБ Бар су, поступајући на основу оперативне информације да се у једном изнајмљеном тзв. штек стану крију лица за која се сумња да су извршиоци кривичних дјела, доласком на наведену локацију затекли једно лице. Та особа се по доласу полицијских службеника закључала у стан, а који се иначе налази на другом спрату. Како би избјегао лишавање слободе осумњичени је скочио са другог спрата стамбене зграде на тле, са висине од преко 10 метара, и дао се у бјекство, кажу из полиције.

У акцији хватања одбјеглог лица учествовали су и службеници Интервентне јединице, који су заједно са службеницима ЦБ Бар брзом и ефикасном акцијом лишили слободе ово лице пола сата након бјекства, у насељу Шушањ. Он је приликом лишавања слободе службеницима полиције дао на увид личну карту која гласи на име другог лица, а стварни идентитет овог лица – С.Ц. (28) из Републике Србије утврђен је у службеним просторијама ЦБ Бар.

Полицијски службеници су, на основу прибављене наредбе судије за истрагу Основног суда у Бару, извршили претрес овог стана којом приликом су пронашли и одузели пиштољ марке ЦЗ М57 калибра 7,62 мм са оквиром у којем се налазило седам метака истог калибра, као и већу количину предмета и гардеробе за које се сумња да потичу из кривичних дјела почињених на штету бутика „Бенеттон“ и радње „Техностил“.

Извор: Борба

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar