Ћирилица Latinica
15.02.2018.
Хроника

Видео запис није доказ да је Ален Перочевић украо полицијски џип

Аутор: Redakcija. 2 Оставите коментар

Ален Перочевић ослобођен је оптужби да је у септембру 2015. године украо полицијски “пајеро” ознака П-БР010.

Перочевић је ослобођен јер суд није успио да утврди аутентичност снимка, на ком се види како тај Баранин управља полицијским аутомобилом.

Његов бранилац, адвокат Ђорђе Ђикановић казао је да је подгорички Виши суд Перочевићу потврдио ослобађајућу пресуду Основног суда у Бару.

“Оваквом одлуком потврђено је становиште одбране да је главни доказ оптужбе - видео снимак постављен на сервер 'YouTube', те да самим постављањем на тај сервер исти добија формат који је мрежа предвидјела за преглед на њој, чиме се губи његова оригиналност и аутентичност. С обзиром да не постоји други правно ваљан доказ да је окривљени починио кривично дјело које му је стављено на терет, он је у у недостатку доказа правоснажно ослобођен оптужби”, казао је Ђикановић.

“Вијести” су у јуну 2016. године, након што је редакцији достављен видео снимак, објавиле да је Перочевић инспектора глумио у септембру 2015. године, док је на челу барске полиције био Милош Радуловић.
Наводно, вожња градом и обилажење “ухапшених” Перочевићевих пријатеља трајало је најмање сат.

На снимку достављеном “Вијестима” види се да тај Баранин вози џип регистарских ознака П-БР010, а то возило користила је Интервентна јединица барске полиције.

Камера једног од Перочевићевих пријатеља снимила је тренутак када тај Баранин покушава да упали ротације, док се његов пријатељ пење на кров дефендера.

 

Извор: Вијести

Коментари
Srga
Srga: Ali: "policijskog džipa"... 😂 čapni malo akuzativa, nek' ide život... 😉 Veliki pozdrav, Portal je izvanredan!
18.02.2018 06:23
Madmax
Madmax: Dzip nije defender vec mitsubishi pajero
23.02.2018 13:01
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar