Ћирилица Latinica
29.08.2018.
Хроника

Град блокиран: Бомба у центру Бара?

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Портпарол Основног државног тужилаштва у Бару Радован Ђуришић саопштио је  да су га из Центра безбједности Бар обавијестили да је на раскрсници пронађен предмет омотан селотејпом за који постоје индиције да је испао из неког од аутомобила те да постоји вјероватноћа да се можда ради и о експозивној направи.

Саобраћај на раскрсници Булевара 24. новембра у Македонске улице код "Три куле" у Бару блокиран је због непознатог предмета који се налази на асфалту, а за који постоји сумња да је експлозивна направа.

Портпарол Основног државног тужилаштва у Бару Радован Ђуришић саопштио је "Вијестима" да су га из Центра безбједности Бар обавијестили да је на раскрсници пронађен предмет омотан селотејпом за који постоје индиције да је испао из неког од аутомобила те да постоји вјероватноћа да се можда ради и о експозивној направи.

"Увиђај је у току, позвани су стручњаци Антитерористичке јединице из Подгорице који треба да преузму предмет", рекао је Ђуришић.

Поред полиције на лицу мјета су и барски ватрогасци.

 

Коментари
Caki
Caki: Sto se cini i onda zaustave mene nedje i ono mi najace u stilu najjacih kriminalaca izmafijaju sto nisam veza pojas il zaboravio vozacku
29.08.2018 21:52
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar