Ћирилица Latinica
14.11.2018.
Хроника

Два лица лишена слободе,одузети марихуана,пушка и муниција

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

"Полицијски службеници су извршили претрес куће и других просторија које користи А.В. (31) из Бара, којом приликом су пронашли и одузели пет пвц паковања са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана тежине 662,1 грам, као и двије ваге за прецизно мјерење.

Претресом стана и других просторија које користи његов сродник П.В. (29) из Бара, полицијски службеници су пронашли и одузели 88 комада метака калибра 7,65 и један метак калибра 7,9 мм", саопштено је из полиције.

Након консултација са надлежним државним тужиоцем А.В. је ухапшен због сумње да је починио неовлашћену производњу, држање и стављање у промет опојних дрога, док ће се тужилац накнадно изјаснити у вези пронађене муниције и П.В.

Пронађена опојна дрога ће бити упућена у Форензички центра ради вјештачења.

"Такође, службеници ЦБ Бар су извршили претрес станова и других просторија које користе А.З. (57) и З.Д. (47), оба из Бара. Том приликом су пронашли и одузели ловачку пушку калибра 16 мм као и већу количину муниције разног калибра. А.З. је лишен слободе због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја, док је З.Д. издат прекршајни налог због почињеног прекршаја из Закона о оружју", наводе из полиције.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar