Ћирилица Latinica
30.01.2019.
Хроника

Ексклузивно: Ево снимка јучерашњег паљења комбија у Сутомору

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Док барска полиција ради на утврђивању чињеница у вези са јучерашњим паљењем комбија "Volkswagen T4" у Сутомору, "Барски портал" ексклузивно објављује снимак сигурносне камере која је забиљежила тренутак када је извршилац овог дјела најприје бензином полио, а потом запалио возило чији је власник Љубиша Костић (58).

Како се на снимку види, млађа мушка особа, највјероватније са флашом у руци, у којој је по свој прилици била запаљива течност, у 03 сата и 53 минута изјутра 29. јануара, прилази Костићевом комбију, полива га, а након тога избија пламен, да би иста особа трчећи потом побјегла низ улицу Саве Ковачевића у центру Сутомора, гдје се све и одиграло, испред одмаралишта врањске Електродистрибуције, преко пута хотела "Сирена Марта". Возило је претрпјело потпуну штету.

Полиција, како сазнајемо, сумња да је Костићев комби "грешком" запаљен, односно да је намјера наручиоца била да се запали возило неког другог.

Ово утолико прије, јер Костић нема досије у полицији, важи за узорног грађанина, и нема нерашчишћених рачуна са било киме. Пламен са његовог возила ухватио је дјелимично и комби чији је власник Костићев комшија Никола Шимун (31), који је претприо мању штету.

Костићу је возило запаљено док се налазио ван Црне Горе.

Полиција још увијек трага за починиоцем и наручиоцем овог дјела.

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar