Ћирилица Latinica
22.12.2017.
Хроника

За Кисић - Петровић 30 дана притвора

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Судија подгоричког Основног суда Миладин Пејовић одредио је притвор до 30 дана 65-годишњој Баранки Данијели Кисић-Петровић, која је ухапшена након што је претресом њене куће пронађен арсенал оружја.

Како сазнаје телевизија Вијести, притвор јој је одређен због опасности од бјекства, јер поред црногорског има и словеначко почасно држављанство.

„Она је пред судијом Пејовићем признала извршење кривичног дјела, односно да је недозвољено држала оружје и објаснила да је исто припадало њеном покојном рођаку, официру ЈНА, који је избјегао ратом захваћено подручје и остатак живота провео у њеној кући“, тврди саговорник Телевизије.

Она је додала и да је свјесна да је држала оружје против закона.

Исти саговорник је додао да Кисић-Петровић није могла бити саслушана пред барским Основним судом који је мјесно надлежан за ово кривично дјело, јер иста пред тим судом има више покренутих парничних спорова.

Непосредно након њеног хапшења из Управе полиције појаснили су да су кућу Баранке и њеног сина Кристофора Петровића (30) претресли поступајући сходно оперативном податку да се спрема ликвидација у Бару.

“Претресом је пронађено и одузето - аутоматски пиштољ хеклер са два оквира пуним муниције, аутоматски пиштољ шкорпион са три оквира пуна муниције, револвер непознате марке са седам комада муниције у њему, преко 2.000 комада разне пиштољске муниције, фантомка и лисице, гасни пиштољ, прибор за чишћење оружја и три печата и штамбиљ за које се сумњаа да су фалсификати”, саопштено је из Управе полиције.

Извор: Вијести

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar