Ћирилица Latinica
07.09.2022.
Хроника

Кентера и Спичановић актери саобраћајног удеса који није пријављен полицији

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Директор Агенције за националну безбједност (АНБ) Саво Кентера учествовао је својим џипом регистарских таблица – ПГ ЈП 038 у удесу, који се јутрос око 9 сати и 20 минута догодио у улици Светозара Марковића у Подгорици.

Портал ПРЕСС контактирао је Оперативно комуникациони центар (ОКЦ) Управе полиције из којег је саопштено да они немају податак да се догодио овај удес.

Међутим, фотографије са лица мјеста ипак показују супротно,односно да је дошло до контакта између два аутомобила на којима је причињена мања материјална штета.

На лицу мјеста виђени су Кентера и један од функционера АНБ-а Драго Спичановић.

Кентера је и раније помињан у вези саобраћајних удеса.

Дневни лист “Вијести” објавио је раније да је, Подгоричанин Никола Ђуровић тешко повријеђен 14. новембра 2003. у Подгорици, на пјешачком прелазу у близини ресторана "Маша", након судара “форда мондео”, којим је управљао Саво Кентера, а који се кретао тадашњим Булеваром Лењина из правца Блока В ка центру града и “аудија А4” који је возио Мишко Ђуришић, Улицом Светозара Марковића према Улици Ивана Вујошевића.

Кентерин аутомобил се након судара, заротирао и ударио Ђуровића, који се у том тренутку налазио на метар од тротоара, у правцу према ресторану Маша. Ђуровић је од задобијених тешких повреда главе два дана касније преминуо у подгоричком Клиничком центру. Против Кентере поступак је обустављен на почетку истраге.

www.press.co.me 

 

Коментари
Dabanovski Vidroje
Dabanovski Vidroje: Mora da su udarili od straha kad su culi da je Dritan otkrio opet "nečije" cigare u Luku bar.
07.09.2022 13:55
Debilizam
Debilizam: Kentera je i ranije pominjan u vezi saobracajnih udesa. Hahahahahahahha. I ja sam ranije pominjan dva puta u vezi udesa. Strasno. Kriminalac. A ovi sto su pominjani za dezavni udar?
07.09.2022 14:02
ZAKLELA SE ZEMLJA RAJU ..........
ZAKLELA SE ZEMLJA RAJU ..........: Ovom buzdovanu je talicna ulica Svetozara Markovica u oba udesa se spominje pometuna ulica neka ide kod kakvog hodze da mu skine magiju.
07.09.2022 15:08
LuckyS
LuckyS: Evo zašto šverc još uvijek cvjeta..spičanović vraćen u anb,bruka i sramota
07.09.2022 15:39
MILOŠ
MILOŠ: Da je sreće ovi lopovi bi davno bili u Spuž 🤮
11.09.2022 08:26
Mrgud za MILOŠ a:
Mrgud za MILOŠ a: : Ne znam za ovoga Kenteru, mada mi se smučio kad je ovoga izabra za pomoćnika, ali ovaj užireni, prijatelj najpoznatijeg špeditera Bara, trebao je davno sa špediterom da nastavi boravak u Spužu i nikako na slobodi.
12.09.2022 14:08
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar