Ћирилица Latinica
06.11.2018.
Хроника

Кисић - Петровић опет ухапшена, сада због убиства?

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Сликарка из Бара Данијела Кисић Петровић опет је лишена слободе. Њој се на терет ставља кривично дјело стварање криминалне организације и тешко убиство.
Специјални тужилац је саслушао Кисић Петровић, након чега јој одређен притвор,пренио је Фос.

Према првим сазнањима, на овај поступак стављена је ознака тајности.
Адвокат ухапшене сликарке Данило Мићовић није желио да коментарише овај случај.

"Не могу да дајем изјаве и коментаришем случај јер је поступак је тајан" – изјавио је Мићовић за поменути портал. Полиција се овим поводом није оглашавала.

Како "Дан" подсјећа крајем октобра приведен је Данијелин син Кристофор Петровић, који је окривљен за стварање криминалне организације, а судије за истрагу Мирослав Башовић пустио га је да се брани слободе.

Приведено лице саслушано је код судије за истрагу на околности за одређивање притвора, а због основане сумње да је извршило кривично дјело стварање криминалне организације из члана 401а КЗ ЦГ и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја из члана 403 КЗ ЦГ. Судија за истрагу је одбио предлог тужилаштва за одређивање притвора окриљеном – саопштено је тада из полиције.

Коментари
Profesor
Profesor: Ovoj slikarki i sinu hoce da O T M U IMOVINU. TO IZVODI ADVOKAT IZbjeglica sa Kosova Po imenu RIFAT FERATOVIC. On zastupa ravno 1500 predmeta na Os.Sud Bar.Sudije ga drze kao monopol na sudu.Smeta im slikarka jer neda da joj otimaju djedovinu .Ona je bogata nasljednica. ...ona nikad nije bila u kriminalu. TUZILA JE SVE SUDIJE I TUZIOCE U BARU . JAVNE OSOBE STITE ADV..FERATOVICA.ADV. NI POREZ NE PLACA A ZARADJUJE 10 MIL EUR. GODISNJE. SUDIJE GA STITE I TUZILASTVO.ON . ADV. FERATOVIC SE BAVI I ZELENASTVOM I KAMATASTVOM . ZASTICEN JE OD JAVNIH OSOBA. ZET MU JE INSP. POLICIJE ZOVE SE SENAD BAHTIJAREVIC. SLIKARKI SU BACILI BOMBU NA VRATA JER IH PRIJAVLJUJE I Z A T O JOJ SE SVECAJU L A Z N I M PRIJAVAMA .TO JE ZENA KOJA MEFJU STAROSJEDIOCIMA PRESTAVLJA CIJENJENU OSOBU. O NJOJ SE SVE ZNA I PORODICICIJA JE NASLJEDNICA . OVAJ KRIM. ADVOKAT PO DOLASKU SA KOSOVA OSVOJIO JE OSNOVNI S U D . POSJEDUJE S T O T I N E POSL.PROSTORA VILA KUCA. CRNI T O K NOVCA SA K O S O V A IDE PREKO NJEGA. ZAMISLITE OVOJ SLIKARKI S R U S I J O JE CRKVICU I GROBLJE IZ 1905 GOD. NJENE PORODICEPRIJETE JOJ DA NAPUSTI SVOJU DJEDOVINU I O T M U JOJ STAREVINU. OVA ADV. JE POZNAT PO OTIMANJU IMOVINA OD STAROSJEDILACA USPIJEVA MU SVE PREKO JAVNIH OSOBA. SLIKARKA JE BILA HRABRA PA IH JE SVE TUZILA. U DEMOKRAT. DUHU .ONA JE I EU DRZAVLJANKA I NJEN SIN . ZNA SE SVE O NJOJ NIKAD NIJE BILA U KRIMINALNOM SVIJETU. ZALOSNO JE KOLIKO JE MRZE U BARU RADI ADV. FERATOVICA KOJI A TO SVI ZNAJU KORUMPIRA JAVNE OSOBE I ZADTUPA S A M I TO 1500 HILJADU I PESTO PREDMETA NA OS. S U D BAR. TO SPECIJALNO TUZILASTVO NE VIDI. DOKAGACE SE SVE DANIJELA IMA HARIZMU I CIO BAR ZNA DA ONA I SIN U BARU ZIVE EXTRA POSTOVANO I POSTENO NE BAVE SE NI KAKVIM POSLOVIMA JER SAMO UZIVAJU NA SVOJOJ DJEDOVINI. NADLIJEDJE IMAJU U INOSTRANSTVU I PLACAJU DANAK STO PRIJAVLJU KORUPCIJU ADV. FERATOVICA.
14.05.2019 10:52
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar