Ћирилица Latinica
21.09.2020.
Хроника

Код Баранина пронађена аутоматска пушка

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Поступајући по оперативној информацији да је испред једног угоститељског објекта дошло до шенлучења аутоматским оружјем, полицијски службеници Центра безбједности Бар су извршили претрагу терена и више возила.

Аутоматску пушку је полицијским службеницима предало лице у чијем је возилу, како се сумња, Д.О. (29) из Бара сакрио наведено оружје.

Д.О.је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја, саопштено је из Управе полиције.

Коментари
Za. Redakciju
Za. Redakciju: Po vama iz portala kad se postaje punoletan da bi objavili puno ime a ne incijale.
21.09.2020 14:03
Одговор Редакције
Одговор Редакције: Поштовани непотписани, Ријеч је о саопштењу из Управе полиције, тако да су отуда послали текст са иницијалима, а ми име особе не знамо, нити смо истраживали. Срдачни поздрави, Редакција "Барског портала"
21.09.2020 14:30
Za. Redakciju
Za. Redakciju: Hvala na obavjestenju ali morate priznati da se mngo barata samo sa incijalima sto mislim da nije dobro. Ako je neko lopov, siledzija i sl. To bi trebali i gradjani da znaju i da budu oprezni. Pozdrav
21.09.2020 16:58
Bajro
Bajro: Ovome ste na kraju morali oduzeti pušku. Toga dana bilo je pretjerano pucanje. Pucano je čitav dan. Bila je svadba. Svatovi dps bošnjaci i drugi. Dakle ruku na srce teško je vjerovati da ovo nije puška iz magacina mupa... Toliko o tome.
04.10.2020 14:48
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar