Ћирилица Latinica
25.01.2018.
Хроника

Нова пријава против Павићевића: Оштетио фирму за 96 хиљада евра

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Полиција је поднијела кривичну пријаву против бившег директора Завода за иградњу Бара, Жарка Павићевића (67) због основане сумње да је злоупотребом службеног положаја оштетио то предузеће за 96.300 евра.

„Службеници Управе полиције МУП-а – Специјалног полицијског одјељења су, по нологу Специјалног државног тужилаштва, поднијели кривчну пријаву против Ж. П. (67) из Бара због основане сумње да је починио кривично дјело злоупотреба положаја у привредном пословању“, саопштено је из Управе полиције.

Сумња се, како је наведено, да је Ж. П. као извршни директор у АД „Завод за изградњу Бара“, злоупотребио свој положај у погледу располагања туђом имовином и оштетио то предузеће за 96.300 евра.

„Он је ово кривично дјело починио на начин што, како се сумња, средства у наведеном износу којима су плаћена два стана, која је изградио и продао ЗИБ АД, није евидентирао као прилив овог правног лица“, закључује сe у саопштењу.

Коментари
Деско
Деско: Боже ко нам је водио град, и ко га сад води, па немало те државо ка што те и нема
25.01.2018 13:33
Slobodan
Slobodan: Ovakve lopuze koje uniste grad,ukradu milione dobiju uslovne kazne a sirotinja koja ne plati kaznu za saobracaj ode u zatvor?! Kakva je to pravda,kakva drzava?! Narode stoko samo trpite...
25.01.2018 14:34
Bar
Bar: Ne prdite...
29.01.2018 14:00
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar