Ћирилица Latinica
14.01.2018.
Хроника

Нова пуцњава: У Сутомору на Чедомира Чабаркапу испаљено седам метака

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

За сада непознати нападач испалио је вечерас око 22 часа седам метака из пиштоља на Сутоморанина Чедомира Чабркапу (55), на вратима његовог стана у насељу Хај Нехај. Чабаркапа срећом није рањен, али је задобио лакшу повреду током пада који га је, како се вјерује, спасао тежих последица овог напада. Незванично, полиција је на мјесту догађаја пронашла шест чаура од популарног "тетејца" ("М - 57" калибра 7,62).

Нападач, који је могуће имао помагаче, претходно је дозивао Чабркапу по имену, након чега је овај изашао на балкон зграде у којој живи у Хај Нехају, да би истог тренутка био засут кишом метака - сазнаје "Барски портал". У Чабаркапу је пуцано са даљине од десет до дванаест метара ваздушне линије, из мрака.

Након напада атентатор за којим се трага  побјегао је са лица мјеста у непознатом правцу. У овом тренутку још траје увиђај криминалистичке службе Управе полиције ПЈ Бар.

Чабаркапа важи за физички веома спремног човјека. Својевремено је био припадник елитиних јединица Војске Југославије, те угоститељ, а радио је дуги низ година и у обезбјеђењу физичких и правних лица. 

Из извора блиских полицији "Барски портал" сазнаје да се као могући мотив напада помиње и освета због наводног премлаћивања групе момака од стране Чабаркапе. Прије дан- два, наиме, како такође незванично дознајемо, док се враћао са рекреације бициклом, на Чабаркапу је у Сутомору насрнула група момака, који су иако бројчано надмоћнији, извукли дебљи крај у том окршају.

 

Коментари
Dragi
Dragi: Legendo, ne mogu ti fukare nista. Ti si ljudina.
15.01.2018 00:59
Goga
Goga: Čeki je prva liga čovjek. Nekada je bio lični telogranitelj Šešelja. Izuzetno uvažavan u najvišim patriotskim krugovima. Bog čuva velike. Bože hvala ti da nije pogođen.
15.01.2018 01:07
Danilo
Danilo: Cedo je gospodin, najjaci covjek s najvecim srcem. Nije se prodao funjarama iz DPS-a, no ih samara dje stigne... Mogu samo da mu ...... ......
15.01.2018 14:47
Коле
Коле: Ко пуцао у Чеда пуцало му се о глави
15.01.2018 15:27
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar