Ћирилица Latinica
28.09.2018.
Хроника

Новоселац у веома тешком стању

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Стефан Новоселац,19-годишњи младић из Руме који је брутално претучен у Сутомору прије више од мјесец дана, транспортован је у међувремену у Нови Сад, у Клинички центар Војводине.

Он се и даље налази у коми.

На интересовање "Барског портала" о његовом стању, из КЦВ званично су саопштили да се пацијент Стефан Новоселац са тешким краниоцеребралним повредама и у тешком општем стању се налази на лијечењу у Ургентном центру Клиничког центра Војводине на одјељењу интензивне терапије".

Портал "Једро" јуче је објавио информацију, међутим,  да Стефан реагује на глас своје мајке, те да помјера десну ногу и руку.

Подсјетимо, Горица Соковић, портпарпол Клиничког центра Црне Горе, гдје је повријеђени младић био смјештен до прије пар дана,саопштила је раније „Барском порталу“ да је пацијент и даље у коми, стабилних виталних параметара са знацима побољшања.

Иначе, барска полиција је случај расвијетлила још истог дана када се догодила туча (22.августа) и ухапсила Баранина Петра Војводића(19) због постојања основане сумње да је нанио тешке тјелесне повреде двојици младића из Руме, међу којимаје Новоселац.

Војводић је ухапшен је због постојања основане сумње да је починио два кривична дјела: тешка тјелесна повреда и насилничко понашање. У индиценту, тешке тјелесне повреде у предјелу вилице задобио је и Дејан Грујичић, такође из Руме.

Незванично Новоселац и Грујичић су у раним јутарњим сатима ударали у боксерску крушку када су наишла три непозната младића и један од њих је песницом ударио прво друга од Новоселца, а онда и њега.

Од силине ударца младић је пао на плочник и ударио главом. Према казивању Грујичића у полицији, њих двојица су иако повријеђени отишли у апартман и легли да спавају.

На путу до апартмана у више наврата Новоселац је повраћао, али је друг мислио да је то због пијанства након чега је легао да спава.

Када је његов друг покушао да га пробуди видио је да је младић без свијести након чега је одмах позвао хитну помоћ.

Коментари
List Crne Gore
List Crne Gore: STEFANE, SVI KOJI DANIMA MISLE NA TEBE, OCEKUJU DA CES POBJEDITI RANE OD OLOSA I LJUDSKOG DNA. NEKA TI POMOGNE BOG I SV.VASILIJE OSTROSKI! NE DAJ SE!
01.10.2018 21:51
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar